Popolnoma novi Kia Picanto

Barve

  • Picanto
  • Picanto GT-Line
  • Picanto X-Line
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}

Lastnosti

Zadnja sedeža, deljiva v razmerju 60:40

Uživajte v prilagodljivosti zadnjih sedežev, ki ju je mogoče deliti in zložiti v razmerju 60:40 in tako pridobiti dovolj prostora za potnike in prtljago.

2,6-palčni barvni zaslon TFT-LCD

Zaslon LCD z živahnimi barvami prikazuje opozorila glede tlaka v pnevmatikah in druge pomembne informacije o vozilu in vožnji.

Prostoročni sistem Bluetooth s funkcijo prepoznavanja glasu

Po zaslugi vgrajenega sistema s tehnologijo Bluetooth® lahko svoje združljive mobilne naprave brezžično povežete s sistemom, prek katerega lahko nato predvajate glasbo in upravljate prostoročne telefonske klice ter navigacijski sistem.

Kamera na zadnjem delu vozila z dinamičnimi vodilnimi črtami

Ko vzvratno zapeljete na parkirni prostor, vodoodporna kamera na zadnjem delu projicira sliko na 7-palčni lebdeči zaslon skupaj z dinamičnimi vodilnimi črtami, ki so vam v pomoč.

RPAS (sistem za pomoč pri vzvratnem parkiranju)

S sistemom RPAS parkiranje ne bo več stresno, saj vas ta s pomočjo zvočnih signalov in tipal opozarja, ko se približate drugemu avtomobilu ali predmetu.

FCA (sistem za pomoč pri izogibanju čelnemu trčenju)

Sistem FCA s pomočjo radarja zazna morebitna čelna trčenja. Po potrebi opozori voznika na nevarnost in aktivira zaviranje sistema ESC (elektronski nadzor stabilnosti), ki pomaga preprečiti trčenje.

Testna vožnja