Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije
Popolnoma novi Kia Picanto

Lastnosti

+

Zadnja sedeža, deljiva v razmerju 60:40

Uživajte v prilagodljivosti zadnjih sedežev, ki ju je mogoče deliti in zložiti v razmerju 60:40 in tako pridobiti dovolj prostora za potnike in prtljago.

+

2,6-palčni barvni zaslon TFT-LCD

Zaslon LCD z živahnimi barvami prikazuje opozorila glede tlaka v pnevmatikah in druge pomembne informacije o vozilu in vožnji.

+

Prostoročni sistem Bluetooth s funkcijo prepoznavanja glasu

Po zaslugi vgrajenega sistema s tehnologijo Bluetooth® lahko svoje združljive mobilne naprave brezžično povežete s sistemom, prek katerega lahko nato predvajate glasbo in upravljate prostoročne telefonske klice ter navigacijski sistem.

+

Kamera na zadnjem delu vozila z dinamičnimi vodilnimi črtami

Ko vzvratno zapeljete na parkirni prostor, vodoodporna kamera na zadnjem delu projicira sliko na 7-palčni lebdeči zaslon skupaj z dinamičnimi vodilnimi črtami, ki so vam v pomoč.

+

RPAS (sistem za pomoč pri vzvratnem parkiranju)

S sistemom RPAS parkiranje ne bo več stresno, saj vas ta s pomočjo zvočnih signalov in tipal opozarja, ko se približate drugemu avtomobilu ali predmetu.

+

FCA (sistem za pomoč pri izogibanju čelnemu trčenju)

Sistem FCA s pomočjo radarja zazna morebitna čelna trčenja. Po potrebi opozori voznika na nevarnost in aktivira zaviranje sistema ESC (elektronski nadzor stabilnosti), ki pomaga preprečiti trčenje.

Testna vožnja

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani