Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije

Lastnosti

+

Sistem opozarjanja pred zapustitvijo voznega pasu (LDW)

Sistem LDW s kamero spremlja označbe voznega pasu in vas opozori, če vaše vozilo zapusti vozni pas brez vklopljenih smernih kazalcev.

+

Sistem opozarjanja pred trki zaradi mrtvih kotov (BCW)

Sistem BCW uporablja radar za nadzor strani in zadnjega dela vozila, s pomočjo katerega vas prek avdio-vizualnih znakov opozori na morebitna druga vozila v vašem mrtvem kotu ter vam tako omogoči lažjo in varnejšo menjavo voznega pasu.

+

Sistem opozarjanja ob vključitvi v promet (RCCW)

Ko zapuščate parkirno mesto, vas sistem RCCW s pomočjo radarjev obvesti o morebitnih vozilih ali drugih ovirah, ki vas morda lahko ovirajo.

+

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem DAW spremlja voznika in vozilo ter tako preprečuje odvračanje pozornosti in utrujenost voznika. Kadar zazna zmanjšano pozornost, zazvoni, na zaslonu armaturne plošče pa prikaže opozorilno sporočilo.

+

Sistem opozarjanja na čelno trčenje (FCA)

Ko sistem FCA s povezovanjem podatkov iz radarja in kamere zazna nenadno zaviranje avtomobila spredaj, nemudoma vključi zavore in vozilo popolnoma zaustavi pri hitrosti do 60 km/h. Če sistem FCA pred vami zazna pešca, vas na to opozori. Če se ne odzovete, bo sistem zaviral samodejno in se tako trčenju izognil ali ga vsaj omilil.

+

7-palčni barvni zaslon z navigacijskim sistemom

Tehnologija Bluetooth vam omogoča prostoročni dostop do telefona, medtem ko vas vrhunski informacijski sistem z barvnim zaslonom na dotik obvešča o novicah in zabavi.

Testna vožnja

Akcijska ponudba

Novi Stonic

Stonic voznike navdušuje z mišičastimi linijami, drugačnostjo, udobjem, bogatim izborom barv ter najnovejšimi varnostnimi in povezljivostnimi tehnologijami, strokovnjaki pa ga pohvalijo kot skladno oblikovanega, zmogljivega in okretnega.

že od 12.499 EUR
Modelno leto 2021!

 

Testna vožnja

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani