Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije

Lastnosti

+

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Če vam pade koncentracija, ta sistem zagotavlja takojšnje opozarjanje. Zaznava, če se ne odzovete na opozorilo in samodejno zavira, da se izogne ali zmanjša možnost nesreče.

+

Pametni ključ z gumbom za zagon/ugašanje motorja (Start/Stop)

Začetek vaše zabavne vožnje ne more biti enostavnejši: uživajte v daljinskem odklepanju s pametnim ključem in gumbom za zagon motorja (start/stop sistem), ki vam omogoča prižiganje in ugašanje motorja zgolj s pritiskom na gumb.

+

Sistem za opozarjanje voznika na nezbranost (Driver Attention Warning)

Sistem spremlja različne vozniške vzorce in zazna, če izgubljate zbranost za volanom. Če kažete znake zaspanosti in nezbranosti, vas opozori z opozorilnim zvokom in simbolom med merilniki.

+

Pametno samodejno parkiranje

Ta sistem olajša parkiranje, ki je zdaj lažje kot kdajkoli prej. Uporablja prednje, stranske in zadnje senzorje, ki vam pomagajo pri vzporednem, pravokotnem parkiranju in parkiranju pod kotom. Vse, kar morate narediti je, da nadzorujete stopalko za zaviranje in plin in prestavite vzvratno.

+

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (Lane Keeping Assist)

Ta sistem uporablja kamero na vetrobranskem steklu s katero spremlja talne označbe. Če začnete zapuščati vozni pas brez uporabe smernikov, vas sistem opozori in celo preusmeri vozilo nazaj na vaš vozni pas.

+

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (Lane Following Assist)

Uglajeno in varno: Ta sistem pomeni velik korak naprej proti polavtonomni vožnji – ohranja vas v sredini vašega voznega pasu, obenem pa ves čas nadzira potovalno hitrost vozila in razdaljo do vozila spredaj, samodejno pospešuje, zavira in ustavlja, ko je potrebno.

Družina Ceed

Novi Ceed

Več o modelu

Novi Ceed Sportswagon

Več o modelu

Novi ProCeed

Več o modelu

Novice

3 vprašanja, s katerimi se sreča vsak kupec Kie Ceed
avto.finance.si, 14.05.2019

Novi karavanski ceed v C-razred avtomobilov prinaša daleč največji prtljažnik v razredu. Tovorili boste lahko tudi 1,8 metra dolge predmete. Nakladalni rob je nizek, oblika prostora pa kvadratna brez motečih izboklin.

Preberite več

Novi kia ceed je temeljit in zelo evropski avto
avto.finance.si, 09.04.2019

Nova, že tretja generacija kie ceed prinaša kopico dobrih rešitev, zelo posrečen mozaik lastnosti – od tehnike, prostora, udobja do oblike – ter resnično dokazuje, da se je Kia otresla cenenega prizvoka iz preteklosti.

Preberite več

Karavan, ki navduši z velikostjo prtljažnika
www.primorske.si, 14.03.2019

Z veliko uporabno (karavansko) vrednostjo in upoštevajoč popuste pa se že sreča s predstavniki nižjega razreda kakšne druge znamke.

 

Preberite več

Testna vožnja

Več možnosti nakupa

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani