Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije

Lastnosti

+

Radarski tempomat (SCC) S funkcijo ustavi/spelji (STOP&GO)

Z uporabo radarja in kamere radarski tempomat uravnava XCeedovo hitrost in razdaljo do vozila spredaj. Sistem ohranja razdaljo do spredaj vozečega vozila s samodejnim uravnavanjem hitrosti vašega vozila. Če vozilo pred vami pospešuje, tudi XCeed pospeši do nastavljene hitrosti. Če vozilo spredaj upočasni in ni možno varno ohraniti nastavljene hitrosti, pa sistem zmanjša hitrost ali celo ustavi vozilo. Uporaben pripomoček, zlasti v gostem prometu.

+

Sistem za prepoznavo hitrostnih omejitev (ISLW)

Sistem nudi vse nujne informacije, ki vam pomagajo, da vozite z dovoljeno hitrostjo. Z uporabo kamere, nameščene na vetrobranskem steklu, prebira omejitve hitrosti in prepovedi prehitevanja ter jasno in pregledno prikazuje informacije na zaslonu navigacijske naprave in na inštrumentni plošči.

+

Sistem za opozarjanje na možnost naleta (FCA)

Z uporabo kamere in radarskih tipal, ki spremljajo hitrost in razdaljo med voziloma, sistem z vizualnim opozorilom na plošči z merilniki opozori voznika v primeru morebitne nevarnosti trka. V primeru opcijske zaznave pešcev sistem dodatno opozarja voznika s vibracijskim tresenjem volanskega obroča. Če se voznik ne odzove, vozilo samodejno zavre, da se izogne trku.

+

Opozarjanje na vozila v mrtvem kotu (BCW)

Sistem za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu ima radarska tipala, ki spremljajo mrtve točke vašega vozila, ter vas s simbolom v stranskem ogledalu opozarja na prihajajoča vozila.

+

Sistem za samodejno parkiranje (SPAS)

Sistem z uporabo prednjih, stranskih in zadnjih tipal zazna parkirni prostor in vam pomaga pri vzporednem ali pravokotnem parkiranju. Vse, kar morate narediti, je to, da zavirate, dodajate plin ali prestavite v prvo ali vzvratno prestavo – sistem pa poskrbi za obračanje volana. Poleg tega vam pomaga tudi pri speljevanju vozila iz vzporednega parkirnega mesta.

+

Samodejno zasenčenje dolgih luči (HBA)

Kadar to razmere dovoljujejo, XCeed samodejno preklopi na dolge luči. Ko kamera ponoči v vetrobranskem steklu zazna žaromete prihajajočega vozila, sistem HBA samodejno preklopi na kratke luči, da ne zaslepi ostalih voznikov.

Družina Ceed

Novi Ceed

Več o modelu

Novi Ceed Sportswagon

Več o modelu

Novi ProCeed

Več o modelu

Testna vožnja

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani