Predstavitev Galerija Specifikacije

Barve

  • Sportage
  • Sportage GT Line
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}

Lastnosti

Polnjenje za vse potnike

Predal za polnjenje pametnega telefona nudi hitro brezžično polnjenje z močjo 15 vatov. Priključka za hitro polnjenje USB na hrbtni strani sprednjih sedežev omogočata, da imajo lahko tudi zadaj sedeči svoje pametne naprave vedno dovolj napolnjene.

Napredna vozniška izkušnja

Iz udobja športnega kokpita imate večji nadzor kot kdajkoli prej – s številnimi inovacijami, vključno z multimodalnim zaslonom na dotik, ki zagotavlja upravljanje številnih funkcij na dosegu roke in omogoča nemoteno preklapljanje med nastavitvami klimatske in navigacijske naprave.

Premijski zvočni sistem HARMAN/KARDON

Doživite najboljšo zabavo v avtomobilu z neverjetno kakovostnim zvokom, po zaslugi premijskega zvočnega sistema Harman Kardon z 8 visoko zmogljivimi zvočniki, optimalno razporejenimi po kabini, ter zunanjim ojačevalnikom in novo funkcijo Active Sound Design (ASD).

360-stopinjski prikaz okolice vozila (SVM)

Pri manevriranju na majhnem prostoru vam več kamer omogoča 360° pregled okolice vozila iz ptičje perspektive, ki ga je mogoče povečati, tako da lahko samozavestno krmilite in parkirate. Ni vam treba izstopiti iz vozila, da preverite situacijo ali prosite druge za pomoč.

Bodite vedno informirani, preprosto in brezhibno

Z naborom naprednih funkcij, ki vam v realnem času postrežejo z informacijami o prometu, lokalnih storitvah, vremenu in še marsičem. S platformama Android Auto™ in Apple CarPlay™ 4, napredno prepoznavo glasu in drugo tehnologijo, ki še dodatno izboljša vaše udobje.

Integrirana ukrivljena zaslona

Neposredno pred voznikom je 12,3-palčni zaslon z merilniki, ki prikazuje vse ključne informacije. V neposredni bližini je 12,3-palčni zaslon LCD z visoko ločljivostjo, ki združuje navigacijo, infotainment in menije. Zaslona, združena v brezhibni krivulji, ustvarjata skorajda kinematografski občutek.

Hitrejši odziv

Ta sistem, ki pridobiva podatke kamere in radarja iz vašega povsem novega Sportaga, analizira informacije o drugih avtomobilih, pešcih ali kolesarjih, ki prečkajo cesto pred vami – ter aktivira opozorilni signal in zaviranje, da prepreči morebitno trčenje z njimi. Funkcija Junction Turning zazna tudi vsa nasproti vozeča vozila, ko v križišču zavijate levo.

Varno zavijanje

Pametni tempomat, osnovan na navigaciji, vzdržuje vozilo pri nastavljeni hitrosti, medtem ko se prilagaja vozilom pred vami ali ukrivljenosti ceste. Sistem uporablja tudi tehnologijo strojnega učenja, da posnema vaš način vožnje.

Varni na avtocesti

Ta tehnologija samodejno prilagaja vašo hitrost glede na omejitev hitrosti, ki jo je sistem zaznal ali ste jo nastavili. Poleg tega nadzira krmiljenje, pospeševanje in zaviranje, tako da ostanete na sredini svojega voznega pasu ter ohranja varno razdaljo do vozila pred vami.

Upravljajte svoj avto s ključem

Morate izstopiti iz avta ali vstopiti vanj na tesnem parkirišču? Brez skrbi. S to funkcijo lahko stojite pred svojim povsem novim Sportagom in ga s ključem usmerjate v ozke parkirne prostore in iz njih. Vaše vozilo bo še vedno samodejno zaviralo, če zazna oviro.

Testna vožnja