Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije

NOVI KIA SPORTAGE

Znova navdušuje

OBLIKOVANJE

Prednji sedeži Zadnji sedeži
PREKLOPI NA ZADNJE SEDEŽE PREKLOPI NA PREDNJE SEDEŽE

Pripomočki

NOVI KIA SPORTAGE

Že od

19.990 €/mesec

Inclusive

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Sint dolor eum ea magni praesentium reiciendis corrupti odit vero quam fuga illum consequuntur vitae, adipisci error quis? Illo distinctio adipisci natus.

KIA 7-LETNA GARANCIJA

7-letna garancija (do 150.000 km, prva 3 leta brez omejitve prevoženih kilometrov). Velja v vseh državah EU (+ Srbija, BiH, Črna gora, Norveška, Švica, Islandija in Gibraltar). Določena odstopanja garancijskih pogojev, npr. za lak in opremo, so odvisna od lokalnih pogojev in zakonodaje.

Program velja le za vozila Kia, kupljena po 28. februarju 2013 s tovarniško navigacijsko napravo proizvajalca LG. Na servisu se lahko pojavijo stroški dela, ki se nanašajo na čas posodobljanja podatkov. Program 7-letnega posodabljanja zemljevidov nudi 6 posodabljanj zemljevidov, saj so vozila Kia ob izdobavi strankam že opremljena z najnovejšimi zemljevidi. S tem programom se nič ne spremeni pri garanciji za navigacijski sistem. Kia ne odgovarja za kakovost podatkov zemljevidov, ki jih zagotavlja dobavitelj HERE. TomTom Live Services: storitve so brezplačne 7 let od prve povezave navigacije z mobilno mrežo. Če se prva povezava ne zgodi takoj po nakupu, se trajanje zmanjša za čas od nakupa do prve povezave.

Vsa Kompaktna MPV SUV Športna EV / Hibridna Karavani