Popolnoma novi Sportage HEV in PHEV

Barve

  • Sportage HEV
  • Sportage HEV GT Line
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}

Lastnosti

Parkirna asistenca na daljavo (RSPA)

Parkirna asistenca na daljavo uporablja senzorje vozila, da s samodejnim iskanjem parkirnih mest in nadzorom volana, hitrosti in prestave vozila pomaga vozniku zunaj vozila daljinsko parkirati vozilo ali ga odpeljati s parkirnega mesta.

Samodejni menjalnik

Popolnoma novi Kia Sportage je opremljen z novo generacijo menjalnikov: 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko za različice MHEV in 6-stopenjski samodejni menjalnik za hibrid.

Premijski zvočni sistem HARMAN/KARDON

Doživite najboljšo zabavo v avtomobilu z neverjetno kakovostnim zvokom, po zaslugi premijskega zvočnega sistema Harman Kardon z 8 visoko zmogljivimi zvočniki, optimalno razporejenimi po kabini, ter zunanjim ojačevalnikom in novo funkcijo Active Sound Design (ASD).

360-stopinjski prikaz okolice vozila (SVM)

Pri manevriranju na majhnem prostoru vam več kamer omogoča 360° pregled okolice vozila iz ptičje perspektive, ki ga je mogoče povečati, tako da lahko samozavestno krmilite in parkirate. Ni vam treba izstopiti iz vozila, da preverite situacijo ali prosite druge za pomoč.

Bodite vedno informirani, preprosto in brezhibno

Z naborom naprednih funkcij, ki vam v realnem času postrežejo z informacijami o prometu, lokalnih storitvah, vremenu in še marsičem. S platformama Android Auto™ in Apple CarPlay™ 4, napredno prepoznavo glasu in drugo tehnologijo, ki še dodatno izboljša vaše udobje.

Integrirana ukrivljena zaslona

Neposredno pred voznikom je 12,3-palčni zaslon z merilniki, ki prikazuje vse ključne informacije. V neposredni bližini je 12,3-palčni zaslon LCD z visoko ločljivostjo, ki združuje navigacijo, infotainment in menije. Zaslona, združena v brezhibni krivulji, ustvarjata skorajda kinematografski občutek.

Hitrejši odziv

Ta sistem, ki pridobiva podatke kamere in radarja iz vašega povsem novega Sportaga, analizira informacije o drugih avtomobilih, pešcih ali kolesarjih, ki prečkajo cesto pred vami – ter aktivira opozorilni signal in zaviranje, da prepreči morebitno trčenje z njimi. Funkcija Junction Turning zazna tudi vsa nasproti vozeča vozila, ko v križišču zavijate levo.

Varno zavijanje

Pametni tempomat, osnovan na navigaciji, vzdržuje vozilo pri nastavljeni hitrosti, medtem ko se prilagaja vozilom pred vami ali ukrivljenosti ceste. Sistem uporablja tudi tehnologijo strojnega učenja, da posnema vaš način vožnje.

Varni na avtocesti

Ta tehnologija samodejno prilagaja vašo hitrost glede na omejitev hitrosti, ki jo je sistem zaznal ali ste jo nastavili. Poleg tega nadzira krmiljenje, pospeševanje in zaviranje, tako da ostanete na sredini svojega voznega pasu ter ohranja varno razdaljo do vozila pred vami.

Polnjenje za vse potnike

Predal za polnjenje pametnega telefona nudi hitro brezžično polnjenje z močjo 15 vatov. Priključka za hitro polnjenje USB na hrbtni strani sprednjih sedežev omogočata, da imajo lahko tudi zadaj sedeči svoje pametne naprave vedno dovolj napolnjene.

Testna vožnja