Barve

  • Proceed GT-Line
  • Proceed GT
{{spinner.loading_percent}} %
Aktivirajte 360° Pogled
BARVE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Aktivirajte 360° Pogled
BARVE {{ selected_color.name }}

Vse pod nadzorom

Sistem opozarjanja na čelno trčenje (FCA)

Če vam koncentracija pade, vas sistem na to takoj opozori. Zazna, če se ne odzovete na opozorilo in samodejno zavira, da se izogne trčenju ali vsaj zmanjša morebitne posledice.

Pomoč pri vzvratni vožnji (RCCA)

Da bi bila vzvratna vožnja še varnejša – zlasti na nepreglednih parkiriščih – sistem RCCA zvočno in vizualno opozarja voznika ter pomaga pri samodejnem zaviranju, če radarji za vzvratno vožnjo kažejo vozilo na levi ali desni strani. Če voznik v meniju izbere možnost Samo opozorilo, sistem opozori le zvočno in vizualno, brez samodejnega zaviranja.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem spremlja različne vzorce obnašanja voznika in prepozna njegovo nezbranost za volanom. Če kažete znake zaspanosti in dekoncentracije, vas opozori z zvokom in simbolom na armaturni plošči.

Pametno samodejno parkiranje

S tem sistemom je zdaj parkiranje lažje kot kdajkoli prej. Uporablja sprednje, bočne in zadnje senzorje, ki vam pomagajo pri vzporednem, pravokotnem parkiranju, pa tudi pri parkiranju pod kotom. Storiti morate le to, da nadzorujete stopalki za zavoro in plin ter prestavite v vzvratno prestavo.

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (LKA)

Ta sistem s kamero na vetrobranskem steklu spremlja oznake na cestišču. Če začnete zapuščati vozni pas brez uporabe smernikov, vas sistem na to opozori in celo vrne vozilo na vaš vozni pas.

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (LFA)

Gladko in zanesljivo: sistem pomeni velik korak naprej k polavtonomni vožnji – drži vas na sredini voznega pasu, hkrati pa nenehno nadzoruje hitrost vozila in razdaljo do vozila pred vami, samodejno pospešuje, zavira in ustavlja, če je to potrebno.

Testna vožnja