Novi Kia ProCeed Govori zase

KIA_CD_Launch_Website_Icons Predvajaj video
Premaknite se navzdol za raziskovanje
Maloprodajni cenik Katalog Testna vožnja
N Dizajn Poudarki v notranjosti Vsestranskost Tehnološki pripomočki Galerija 7-letna garancija E-novice

Drzen videz

Odličen dizajn pove vse. Ikonična oblika in športni slog novega Kia Proceeda govorita o naši novi drzni viziji. Prinašata popolno ravnovesje med odkrito samozavestjo in pomenljivo zadržanostjo. Brez ene same izrečene besede.

Drzen značaj

Ikonična oblika karoserije

Značilen prednji del

Povezane LED dnevne luči in dve izpušni cevi

Nova oblika diamantno brušenih aluminijastih platišč

Drzen značaj Ikonična oblika karoserije Značilen prednji del Povezane LED dnevne luči in dve izpušni cevi Nova oblika diamantno brušenih aluminijastih platišč

Z inovativnostjo v mislih

Vstop v kabino nudi dostop v novo kraljestvo, ki si upa premikati meje sloga, prostornosti in inovacij. Oblikovalske podrobnosti in napredne tehnologije komunicirajo z voznikom in sopotniki na več nivojih na način, da jih vsakdo hipoma razume.

Športna kabina s stilskimi podrobnostmi

Volanski obroč z odrezanim spodnjim delom in obvolanskimi prestavnimi ročicami

8-palčni zaslon na dotik z navigacijskim sistemom, ki ga omogoča TomTom®

JBL Premium Sound System

Sedeži iz antilopinega usnja s šivi GTL

Športna kabina s stilskimi podrobnostmi Volanski obroč z odrezanim spodnjim delom in obvolanskimi prestavnimi ročicami 8-palčni zaslon na dotik z navigacijskim sistemom, ki ga omogoča TomTom® JBL Premium Sound System Sedeži iz antilopinega usnja s šivi GTL

Duh funkcionalnosti

Novi Kia ProCeed blesti tako pri obliki kot pri uporabi. Poleg drznega videza so tu še drzne mere. Tudi dovolj pameten je, da bo vedno dinamičen in vsestranski, ko to od njega zahteva voznik.

Samodejno električno odpiranje prtljažnih vrat

594-litrska prostornina prtljažnika

Zadnji sedeži deljivi v razmerju 40:20:40

Samodejno električno odpiranje prtljažnih vrat 594-litrska prostornina prtljažnika Zadnji sedeži deljivi v razmerju 40:20:40

Asistenčni pripomočki za vašo varnost in udobje

Novi Kia ProCeed prinaša Kiine najsodobnejše tehnologije Drive Wise za napredno pomoč vozniku in varnejšo, enostavnejšo izkušnjo za volanom. Temu je treba dodati še izbor načina vožnje (Drive Mode Selection), ki ustreza vašemu slogu vožnje v vsaki situaciji.

Sistem za pomoč pri parkiranju (Smart Parking Assist)
Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (Lane Keeping Assist)
Sistem za sledenje voznim črtam in pomoč pri prehitevanju (Lane Following Assist- LFA)
Sistem za preprečevanje naleta (FCA)
Sistem za pomoč pri vzvratni vožnji
Sistem za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu in pomoč pri menjavi pasu
Sistem za opozarjanje voznika na nezbranost (Driver Attention Warning)
Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči
Izbor načina vožnje (Drive Mode Selection)

Barve

Galerija

7-letna garancija

Vsak lastnik Kia ProCeeda dobi našo edinstveno 7-letno garancijo (do 150.000 km - prva 3 leta brez omejitve prevoženih kilometrov, od 4. leta do 150.000 km), ki velja za celotno vozilo. Garancija je prenosljiva na nadaljnje lastnike in jamči dobro ohranjanje vrednosti rabljenega vozila. Ker želimo, da ste vseh 7 let enako zadovoljni, ponudba v primeru, da je vozilo opremljeno s tovarniško vgrajeno navigacijsko napravo, vključuje tudi 7-LETNO OSVEŽEVANJE ZEMLJEVIDOV in povezljivostne storitve TomTom Live Services - BREZPLAČNO.

Želite biti na tekočem?

Pravno obvestilo

Vsi tehnični podatki so pričakovane vrednosti, ki so odvisne od prihodnjega razvoja in homologacije. Vsi podatki se lahko spremenijo.

(1) TomTom storitev opozarjanja na radarje

Večina vlad in lokalnih oblasti se strinja, da TomTom storitev opozarjanja na radarje pomaga pri večji varnosti v prometu. Pri Kii delujemo v skladu z lokalno zakonododajo in se prilagajamo, kjer je to potrebno. Kliknite za več splošnih zakonov.

(2) Tehnologije Drive Wise

Tehnologije Drive Wise so asistenčni sistemi in voznika ne odvezujejo odgovornosti, da varno upravlja z vozilom v kateremkoli trenutku. Voznik mora še vedno prilagoditi vožnjo svojim sposobnostim, v skladu z zakoni o varnosti v prometu ter jih prilagoditi voznim razmeram. Tehnologije Drive Wise niso namenjene avtonomni vožnji. Za več informacij, prosimo, preberite navodila za uporabo.

(3) Sistem za sledenje voznim črtam in pomoč pri varnem prehitevanju (Lane Following Assist - LFA)

Sistem LFA je na voljo le pri različicah s samodejnim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT).

(4) Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem FCA je asistenčni sistem in voznika ne odvezuje odgovornosti, da varno upravlja z vozilom v kateremkoli trenutku. Voznik mora še vedno prilagoditi vožnjo svojim sposobnostim, v skladu z zakoni o varnosti v prometu ter jih prilagoditi voznim razmeram. Sistem FCA ni namenjen avtonomni vožnji. Za več informacij, prosimo, preberite navodila za uporabo.

(5) Izbor načina vožnje (Drive Mode Selection)

Sistem DMS je na voljo le pri različicah s samodejnim menjalnikom z dvojno sklopko (DCT).

(6) Kia 7-letna garancija za nova vozila (do 150.000 km, prva 3 leta brez omejitve števila prevoženih kilometrov)

Garancija velja do 150.000 km (prva 3 leta brez omejitve števila prevoženih kilometrov). Velja v vseh državah EU (+ Srbija, BiH, Črna gora, Norveška, Švica, Islandija in Gibraltar). Možna so določena odstopanja veljavnosti garancijskih pogojev, npr. za lak in opremo, v skladu z lokalno zakonodajo.

(7) 7-letno posodabljanje zemljevidov

Program velja le za vozila, kupljena po 28. februarju 2013, s tovarniško vgrajeno navigacijsko napravo LG. Lahko se pojavijo stroški dela na servisu za čas opravljanja posodabljanja. 7-letno posodabljanje zemljevidov omogoča 6 posodabljanj (ob nakupu stranka dobi najnovejše zemljevide). Program ne vpliva na garancijo za navigacijsko napravo. Kia ne odgovarja za kakovost podatkov zemljevidov, ki jih zagotavlja ponudnik HERE.

(8) TomTom® Live Services

Storitve so brezplačne 7 let po prvi vzpostavljeni povezavi navigacije z mobilnim omrežjem. Če je prva povezava vzpostavljena kasneje, se trajanje zmanjša za čas med nakupom in prvo povezavo.

Nalaganje