KIA. PRVA V KAKOVOSTI.

Trdno verjamemo v izjemno kakovost in vzdržljivost vsake nove Kie, ki zapelje s proizvodnega traku. To tudi potrjujemo z najdaljšo evropsko garancijo za vsako novo Kio – 7 let za celotno vozilo (do 150.000 km, prva tri leta brez omejitve števila prevoženih kilometrov).

PRVA PRI DOSEŽKIH.

Nekaj je jasno: pri Kii smo že dolgo strastno odvisni od ustvarjanja kakovosti in njenega stalnega preseganja. Za nas je karkoli drugega popolnoma nesprejemljivo. In samo zato lahko izdelujemo izjemne avtomobile, zagotavljamo brezhibne storitve - ter zasluženo pobiramo najbolj zaželene nagrade.

Kia EV6 je Evropski avto leta 2022

Inovativni popolnoma električni križanec je 59-članska žirija, ki jo sestavljajo zelo spoštovani avtomobilistični novinarji iz 22 evropskih držav, izglasovala za skupnega zmagovalca med več kot šestdesetimi modeli, lansirani leta 2021.

Več o dosežku

PRVA ZA LJUDI.

Pri razvoju svojih vozil pri Kii vedno sledimo željam ljudi, pa naj gre za obliko, varnost ali udobje. Naši modeli so popolna kombinacija stila, prostornosti,večuporabnosti, aktivne in pasivne varnosti, varčnosti in užitka pri vožnji.

MAKSIMALNA VARNOST - 5 ZVEZDIC PO Euro NCAP

Najsodobnejši varnostni sistemi in najnovejši materiali, ki se ponašajo z visoko trdnostjo poskrbijo za izjemno varnost. Kia je že nekaj let sinonim (ne le) za vrhunsko varnost, njeni modeli pa se ponašajo z maksimalnimi ocenami za varnost v preizkusnih trkih neodvisnega evropskega združenja Euro NCAP.

IZDELANO V EVROPI

Vozila Kia izdelujemo v slovaški Žilini, v eni najsodobnejših in najbolj učinkovitih avtomobilskih tovarn v svetu.

NAGRAJENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozil in nagrajena ergonomija z intuitivno uporabo gumbov in stikal omogočata mirno, varno in sproščeno vožnjo.

PRVA PRI GARANCIJI.

Pri Kii že od leta 2006 zagotavljamo legendarno 7-letno garancijo na vsa nova vozila. Najdaljša evropska garancija, ki bistveno zmanjšuje stroške vzdrževanja vozila, na najboljši način dokazuje našo kakovost.

NAJVIŠJI STANDARDI

Vozila Kia so narejena v skladu z najvišjimi standardi avtomobilske industrije. Gre za izjemno kakovost, ki Kii daje takšno samozavest, da lahko ponudi najdaljšo garancijo v Evropi.

PRENOSLJIVOST

7-letna garancija je prenosljiva na nadaljnje lastnike vozila, pod pogojem, da je bilo vozilo vzdrževano v skladu s servisnimi zahtevami.

CELOVITOST

7-letna garancija velja za celotno vozilo, z izjemo potrošnega materiala.

Več o garanciji

PRVA ZA OKOLJE.

Pri Kii si skrbno, da puščamo karseda minimalen okoljski odtis in tako varujemo naravo. Naša nova generacija elektro motorjev in motorjev z notranjim izgorevanjem bistveno zmanjšuje porabo goriva in znižuje izpuste škodljivih plinov. To vse bolj spoznavajo tudi naši kupci, saj v letošnjem letu več kot tretjino prodaje v Evropi predstavljajo vozila z elektrificiranimi pogoni.

ELEKTRIČNA VOZILA

KIA EV6 - Evropski avto leta 2022 in Nemški avto leta 2022 - s povsem napolnjeno baterijo z zmogljivostjo 77,4 kWh omogoča doseg do 528 km (po WLTP) z enim polnjenjem. Zadnji pogon (RWD) z enim elektro motorjem ali 4-kolesni pogon (AWD) z dvema motorjema sta tu, da vas zapeljeta do vašega cilja ne glede na vremenske razmere ali teren.

HIBRIDNI POGON

Trajnostna vožnja mora biti čim bolj enostavna in priročna. Zato naši hibridi samodejno in neslišno preklapljajo med visoko učinkovitimi bencinskimi motorji in električno energijo ali se poslužujejo kombinacije obojega. Za učinkovitejšo izrabo energije naši hibridi uporabljajo regenerativni zavorni sistem.

MOTORJI Z NOTRANJIM IZGOREVANJEM

Naši konvencionalni bencinski in dizelski motorji se ponašajo z izjemnimi zmogljivostmi, majhno porabo goriva in nizkimi emisijami. Prav tako ti motorji izpolnjujejo najvišje evropske emisijske standarde.

PRVA V RAZVOJU.

Pri Kii vam skozi inovativnost prinašamo vozni užitek. Naredili smo korak naprej in zasnovali dinamična vozila z naprednimi tehnologijami, ki skrbijo za naravo, spreminjajo komunikacijo z vozilom, izločajo tveganja prometa in vas popeljejo v nesluteno izkušnjo vožnje. Pridružite se nam v revolucionarni prihodnosti.