KIA. PRVA V KAKOVOSTI.

Kdor želi proizvajati vrhunsko kakovost, mora biti skoraj obseden z njo. Jo opazovati, predvidevati, nadzorovati, sanjati, občudovati, zasledovati.

PRVA PRI DOSEŽKIH.

Nekaj je jasno: pri Kii smo že dolgo strastno odvisni od ustvarjanja kakovosti in njenega stalnega preseganja. Za nas je karkoli drugega popolnoma nesprejemljivo. In samo zato lahko izdelujemo izjemne avtomobile, zagotavljamo brezhibne storitve - ter zasluženo pobiramo najbolj zaželene nagrade.

Kia, velika zmagovalka kakovosti 2017

Kia velika zmagovalka študije J.D. Power o zanesljivosti vozil v Nemčiji. Uvrščena najvišje med vsemi 24 znamkami.

Oblikovalske nagrade

Številni naši modeli so prejeli oblikovalske nagrade Red Dot Design Award in iF Product Design Award.

priznanje IDEA za koncept Telluride

Veliki konceptni športni terenec Kia Telluride je prejel prestižno oblikovalsko nagrado IDEA 2017.

PRVA ZA LJUDI.

Pri razvoju svojih vozil pri Kii vedno sledimo željam ljudi, pa naj gre za obliko, varnost ali udobje. Naši modeli so popolna kombinacija stila, prostornosti, večuporabnosti, aktivne in pasivne varnosti, varčnosti in užitka pri vožnji.

PREMIJSKO UDOBJE

Izbrani materiali, premijski elementi, inovativni pripomočki za udobje in varnost, sodobni avdio sistemi, brezhibna akustika in vedno izpolnjeni najstrožji standardi kakovosti odlikujejo naša vozila.

IZDELANO V EVROPI

Vozila Kia izdelujemo v slovaški Žilini, v eni najsodobnejših in najbolj učinkovitih avtomobilskih tovarn v svetu.

NAGRAJENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozil in nagrajena ergonomija z intuitivno uporabo gumbov in stikal omogočata mirno, varno in sproščeno vožnjo.

PRVA PRI GARANCIJI.

Pri Kii že od leta 2006 zagotavljamo legendarno 7-letno garancijo na vsa nova vozila. Najdaljša evropska garancija, ki bistveno zmanjšuje stroške vzdrževanja vozila, na najboljši način dokazuje našo kakovost.

NAJVIŠJI STANDARDI

Vozila Kia so narejena v skladu z najvišjimi standardi avtomobilske industrije. Gre za izjemno kakovost, ki Kii daje takšno samozavest, da lahko ponudi najdaljšo garancijo v Evropi.

PRENOSLJIVOST

7-letna garancija je prenosljiva na različne lastnike vozila, pod pogojem, da je bilo vozilo vzdrževano v skladu s servisnimi zahtevami.

CELOVITOST

7-letna garancija velja za celotno vozilo, z izjemo potrošnega materiala.

PRVA ZA OKOLJE.

Pri Kii skrbno varujemo zdravje narave. Uvrščamo se na Interbrandovo lestvico 50 najboljših globalnih zelenih znamk, 12 naših modelov pa je že osvojilo okoljski certifikat ISO 14040. Naša nova generacija motorjev bistveno zmanjšuje porabo goriva in znižuje izpuste.

REKORDER V NIZKI PORABI GORIVA

Pri Kii izdelujemo najnaprednejše hibridne avtomobile – naš Optima Hybrid je celo Guinnessov rekorder v nizki porabi goriva!

INOVATIVNI MOTORJI

Z okolju prijazno novo družino motorjev in menjalnikov uspešno povezujemo manjšo porabo z največjim užitkom pri vožnji.

STOP & GO

Sistem Stop & Go, ki ga je mogoče vgraditi v vse modele Kia, med zaustavitvami izklopi motor in ga zažene, ko želi voznik odpeljati, kar omogoča 15 odstotkov nižjo porabo goriva pri mestni vožnji.

REKORDNO VARČNI RIO

Kia Rio v izvedbi z 1,1-litrskim dizelskim motorjem povprečno porabi le 3,2 l/100 km in izpusti 86g CO2/ km, zaradi česar je absolutni prvak svojega razreda.

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ustvarja nobenih emisij in je sestavljen iz bio materialov - iz njih so izdelani sedeži, notranje oblazinjenje, preproge, stropne obloge in nekateri ostali deli.

PRVA V RAZVOJU.

Pri Kii vam skozi inovativnost prinašamo vozni užitek. Naredili smo korak naprej in zasnovali dinamična vozila z naprednimi tehnologijami, ki skrbijo za naravo, spreminjajo komunikacijo z vozilom, izločajo tveganja prometa in vas popeljejo v nesluteno izkušnjo vožnje. Pridružite se nam v revolucionarni prihodnosti.

HIBRIDNI NIRO, KRIŽANEC NOVE GENERACIJE.

Zapeljivi Niro, novi Kiin hibrid, na naravo pazi z nizkimi emisijami, porabo in okoljskim odtisom. Prinaša napreden hibridni pogon, prostorno in tiho notranjost, brezhibno varnost, aktivne varnostne tehnologije, popolno udobje za družine in 7-letno tovarniško garancijo.

VEČ

SOUL S POZITIVNIM NABOJEM.

Električni Kia Soul, ki se odlikuje z učinkovitim dosegom in asistenčnimi tehnologijami Drive Wise, je edino električno vozilo na svetu s 7-letno tovarniško garancijo. Svoj primat dokazuje tudi z zmago v študiji kakovosti J.D. Power 2016 ter oblikovalskima nagradama Red Dot Design in IDEA.

VEČ

OPTIMA PHEV. MED PRVAKI V DOSEGU.

Optima PHEV, Kiin prvi priključni hibrid, na elektriko prevozi 54 km pri hitrosti 120 km/h, kar jo uvršča med vodilne v razredu. Poleg velikega dosega prepriča z atraktivno obliko, izjemno vozno izkušnjo, nizkimi stroški vzdrževanja in inovativno umeščeno baterijo, ki zagotavlja 370 l prtljažne prostornine.

VEČ