KIA. PRVA V KAKOVOSTI.

Kdor želi proizvajati vrhunsko kakovost, mora biti skoraj obseden z njo. Jo opazovati, predvidevati, nadzorovati, sanjati, občudovati, zasledovati.

PRVA PRI DOSEŽKIH.

Nekaj je jasno: pri Kii smo že dolgo strastno odvisni od ustvarjanja kakovosti in njenega stalnega preseganja. Za nas je karkoli drugega popolnoma nesprejemljivo. In samo zato lahko izdelujemo izjemne avtomobile, zagotavljamo brezhibne storitve - ter zasluženo pobiramo najbolj zaželene nagrade.

XCeed osvojil Zlati volan

Po zmagi v primerjalnem testu je novi XCeed osvojil tudi odmevno nagrado Zlati volan, ki jo podeljuje Auto Bild. XCeed je slavil v kategoriji »Najboljši avto za manj kot 35.000 EUR«, kjer je bil boljši od 57 vozil – pri osnovni ceni, serijski opremljenosti, garanciji, dodatnih stroških in občutku med vožnjo.

Več o dosežku Spoznajte XCeed

Nagrade Red Dot 2019

Trojček prestižnih oblikovalskih nagrad za Ceed, Ceed Sportswagon in ProCeed.

VEČ

XCeed premagal T-Roca

V primerjalnem testu nemške revije Auto Bild je Kia XCeed na celi črti prekosil svojega konkurenta, Volkswagen T-Roc.

VEČ

Družina Ceed osvojila tri iF nagrade

Novi Ceed, Ceed Sportswagon in ProCeed so prejeli oblikovalske nagrade iF Design Award, ki sodijo med najprestižnejše na svetu.

VEČ

CEED ZMAGAL V PRIMERJALNEM TESTU

Novi Kia Ceed je v testu znamenitega AutoBilda prehitel prav vso konkurenco, uspeh pa so pri reviji komentirali z besedami »Konkurenca Ceedu odstopila prostor«. Ceed nove generacije je prvo mesto dosegel pri ocenah pogona, vozne dinamike, udobja, stroškov in ekologije.

Preberite test Spoznajte Ceed

PRVA ZA LJUDI.

Pri razvoju svojih vozil pri Kii vedno sledimo željam ljudi, pa naj gre za obliko, varnost ali udobje. Naši modeli so popolna kombinacija stila, prostornosti, večuporabnosti, aktivne in pasivne varnosti, varčnosti in užitka pri vožnji.

PREMIJSKO UDOBJE

Izbrani materiali, premijski elementi, inovativni pripomočki za udobje in varnost, sodobni avdio sistemi, brezhibna akustika in vedno izpolnjeni najstrožji standardi kakovosti odlikujejo naša vozila.

Zapeljite novo Kio

IZDELANO V EVROPI

Vozila Kia izdelujemo v slovaški Žilini, v eni najsodobnejših in najbolj učinkovitih avtomobilskih tovarn v svetu.

Spoznajte več

NAGRAJENA ERGONOMIJA

Odlična opremljenost vozil in nagrajena ergonomija z intuitivno uporabo gumbov in stikal omogočata mirno, varno in sproščeno vožnjo.

Zapeljite Kio na testni vožnji

PRVA PRI GARANCIJI.

Pri Kii že od leta 2006 zagotavljamo legendarno 7-letno garancijo na vsa nova vozila. Najdaljša evropska garancija, ki bistveno zmanjšuje stroške vzdrževanja vozila, na najboljši način dokazuje našo kakovost.

NAJVIŠJI STANDARDI

Vozila Kia so narejena v skladu z najvišjimi standardi avtomobilske industrije. Gre za izjemno kakovost, ki Kii daje takšno samozavest, da lahko ponudi najdaljšo garancijo v Evropi.

VEČ

PRENOSLJIVOST

7-letna garancija je prenosljiva na različne lastnike vozila, pod pogojem, da je bilo vozilo vzdrževano v skladu s servisnimi zahtevami.

VEČ

CELOVITOST

7-letna garancija velja za celotno vozilo, z izjemo potrošnega materiala.

VEČ

PRVA ZA OKOLJE.

Pri Kii skrbno varujemo zdravje narave. Uvrščamo se na Interbrandovo lestvico 50 najboljših globalnih zelenih znamk, 12 naših modelov pa je že osvojilo okoljski certifikat ISO 14040. Naša nova generacija motorjev bistveno zmanjšuje porabo goriva in znižuje izpuste.

REKORDER V NIZKI PORABI GORIVA

Pri Kii izdelujemo najnaprednejše hibridne avtomobile – naš Optima Hybrid je celo Guinnessov rekorder v nizki porabi goriva!

Spoznajte rekorderja

INOVATIVNI MOTORJI

Z okolju prijazno novo družino motorjev in menjalnikov uspešno povezujemo manjšo porabo z največjim užitkom pri vožnji.

VEČ

ELEKTRIČNI SOUL

Električni Kia Soul ne ustvarja nobenih emisij in je sestavljen iz bio materialov - iz njih so izdelani sedeži, notranje oblazinjenje, preproge, stropne obloge in nekateri ostali deli.

VEČ

PRVA V RAZVOJU.

Pri Kii vam skozi inovativnost prinašamo vozni užitek. Naredili smo korak naprej in zasnovali dinamična vozila z naprednimi tehnologijami, ki skrbijo za naravo, spreminjajo komunikacijo z vozilom, izločajo tveganja prometa in vas popeljejo v nesluteno izkušnjo vožnje. Pridružite se nam v revolucionarni prihodnosti.

HIBRIDNI NIRO, KRIŽANEC NOVE GENERACIJE.

Zapeljivi Niro, novi Kiin hibrid, na naravo pazi z nizkimi emisijami, porabo in okoljskim odtisom. Prinaša napreden hibridni pogon, prostorno in tiho notranjost, brezhibno varnost, aktivne varnostne tehnologije, popolno udobje za družine in 7-letno tovarniško garancijo.

VEČ

SOUL S POZITIVNIM NABOJEM.

Električni Kia Soul, ki se odlikuje z učinkovitim dosegom in asistenčnimi tehnologijami Drive Wise, je edino električno vozilo na svetu s 7-letno tovarniško garancijo. Svoj primat dokazuje tudi z zmago v študiji kakovosti J.D. Power 2020 ter oblikovalskima nagradama Red Dot Design in IDEA.

VEČ

OPTIMA PHEV. MED PRVAKI V DOSEGU.

Optima PHEV, Kiin prvi priključni hibrid, na elektriko prevozi 54 km pri hitrosti 120 km/h, kar jo uvršča med vodilne v razredu. Poleg velikega dosega prepriča z atraktivno obliko, izjemno vozno izkušnjo, nizkimi stroški vzdrževanja in inovativno umeščeno baterijo, ki zagotavlja 370 l prtljažne prostornine.

VEČ