7 LET GARANCIJE

Zakaj lahko ponudimo tako dolgo in nepremagljivo garancijo?

7-letna garancija za nova vozila jasno predstavlja naše zaupanje v proizvodno kakovost naših tovarn po vsem svetu. Ta nova prepričanost, ki izhaja iz kakovosti naših izdelkov in zelo visoke produktivnosti v Kiinih tovarnah pomeni, da lahko to prepričanost prenesemo tudi na vas.

7 let, brez dodatnih stroškov. To pomeni 2.555 dni ali 150.000 kilometrov brezskrbnega delovanja in nižjih stroškov vzdrževanja. Ta duševni mir, ki ga zagotavlja 7-letna garancija poenostavi lastništvo vozila. Poleg tega je garancija prenosljiva na nadaljnje lastnike, kar ohranja vrednost vašega rabljenega vozila in ga naredi zelo privlačnega pri nadaljnji prodaji.

7 brezskrbnih let

Vsi Kiini modeli se ponašajo z najdaljšo evropsko garancijo. Splošna garancija za celotno vozilo velja kar 7 let oz. do 150.000 prevoženih kilometrov (brez omejitve kilometrov prva 3 leta). 7-letna garancija na najboljši način predstavlja tri Kiine temeljne vrednote – kakovost, zanesljivost in dinamičnost.

Najsodobnejša proizvodnja

Zahvaljujoč eni najsodobnejših evropskih tovarn, ki se nahaja v slovaški Žilini, Kia kupcem ponuja največje zadovoljstvo - visokokakovosten avtomobil, ki zaradi najdaljše evropske garancije kupcu omogoča bistveno zmanjšanje stroškov vzdrževanja vozila.

7 KLJUČNIH PREDNOSTI

 • 1

  NAJVIŠJI STANDARDI
  Vozila Kia so narejena v skladu z najvišjimi standardi avtomobilske industrije. Gre za izjemno kakovost, ki Kii daje takšno samozavest, da lahko ponudi najdaljšo garancijo v Evropi.

 • 2

  NAJDALJŠA EVROPSKA GARANCIJA
  Kia je edini avtomobilski proizvajalec v Evropi, ki daje 7-letno garancijo, kar vam omogoča brezskrbno vožnjo.

 • 3

  GARANCIJA NA CELOTNO VOZILO
  7-letna garancija velja za celotno vozilo, kar pomeni, da boste imeli povsem enako garancijo od 1. do 2.555. dne lastništva.

 • 4

  PRENOSLJIVOST GARANCIJE
  Garancija je prenosljiva na bodoče lastnike vozila. To pomeni, da bo 3 leta stara Kia še vedno imela daljšo garancijo kot večina novih konkurenčnih vozil.

 • 5

  NIZKI STROŠKI VZDRŽEVANJA
  Stroški vzdrževanja vašega vozila bodo s to radodarno ponudbo nižji in prodajna vrednost vašega rabljenega vozila večja.

 • 6

  BREZPLAČNA GARANCIJSKA POPRAVILA
  V primeru nepredvidenih garancijskih zahtevkov bodo tako deli kot storitve brezplačni.

 • 7

  ŠIROKA SERVISNA MREŽA
  Kiina 7-letna / 150.000 km garancija velja v vseh državah EU (+ BiH, Srbija, Črna gora, Norveška, Švica, Islandija in Gibraltar) ter v skladu z lokalno zakonodajo.

V čem je trik?

Ni trika. To je garancija kot jo poznamo pri konkurenci, le da je naša precej daljša! Za več podrobnosti, prosimo, obiščite naša pogosta vprašanja in odgovore ter garancijske pogoje.