Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije
Kia Sorento

Barve

Začni 360° ogled

Lastnosti

+

Pametni sistem za pomoč pri parkiranju (SPAS)

Ta sistem vam pomaga pri bočnem, prednjem in vzvratnem parkiranju. Prepoznava ustrezno parkirno mesto, usmerja ter ocenjuje razdalje okrog vašega Sorenta. Vse, kar morate narediti je prilagoditi hitrost ter prestaviti v pravo prestavo.

+

8-palčni avdio-vizualni navigacijski sistem

Če želite zabavo v avtu dvigniti na povsem novo raven, se odločite za veliki 8-palčni LDC zaslon na dotik. Vsebuje tudi Infinity ozvočenje z desetimi zvočniki in ojačevalcem ter prikaz dogajanja za vozilom s pomočjo kamere zadaj.

+

Panoramska streha

Dovolimo vstopiti svetlobi: panoramska streha z dvema prekatoma bo kabino napolnila s svetlobo in z zrakom ter pripomogla k dodatni prostornosti kabine. Električni rolo je vključen.

+

Pametni prtljažnik

Popoln v trenutkih, ko imate polne roke. Prtljažnik se samodejno odpira, ko po treh sekundah za vozilom zazna pametni daljinski ključ. Zapira se z enostavnim pritiskom na gumb.

+

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem DAW spremlja voznika in vozilo ter tako preprečuje odvračanje pozornosti in utrujenost voznika. Kadar zazna zmanjšano pozornost, zazvoni, na zaslonu armaturne plošče pa prikaže opozorilno sporočilo.

+

Sistem opozarjanja pred trki zaradi mrtvih kotov (BCW)

Sistem BCW uporablja radar za nadzor strani in zadnjega dela vozila, s pomočjo katerega vas prek avdio-vizualnih znakov opozori na morebitna druga vozila v vašem mrtvem kotu ter vam tako omogoči lažjo in varnejšo menjavo voznega pasu.

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani