Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije
Kia Sorento

Lastnosti

+

Pametni sistem za pomoč pri parkiranju (SPAS)

Ta sistem vam pomaga pri bočnem, prednjem in vzvratnem parkiranju. Prepoznava ustrezno parkirno mesto, usmerja ter ocenjuje razdalje okrog vašega Sorenta. Vse, kar morate narediti je prilagoditi hitrost ter prestaviti v pravo prestavo.

+

8-palčni avdio-vizualni navigacijski sistem

Če želite zabavo v avtu dvigniti na povsem novo raven, se odločite za veliki 8-palčni LDC zaslon na dotik. Vsebuje tudi Infinity ozvočenje z desetimi zvočniki in ojačevalcem ter prikaz dogajanja za vozilom s pomočjo kamere zadaj.

+

Panoramska streha

Dovolimo vstopiti svetlobi: panoramska streha z dvema prekatoma bo kabino napolnila s svetlobo in z zrakom ter pripomogla k dodatni prostornosti kabine. Električni rolo je vključen.

+

Pametni prtljažnik

Popoln v trenutkih, ko imate polne roke. Prtljažnik se samodejno odpira, ko po treh sekundah za vozilom zazna pametni daljinski ključ. Zapira se z enostavnim pritiskom na gumb.

+

Zaslon s pogledom 360°

Popolno zavarovanje: ta sistem združuje 4 širokokotne kamere, ki s pomočjo sprednje kamere, bočnih in zadnje kamere na zaslonu prikazujejo dogajanje okrog vašega Sorenta, ko parkirate ali vozite s hitrostjo nižjo od 20 km/h.

+

Povečajte prostor

Karkoli boste nameravali prepeljati, Sorento je vedno pripravljen. Hitro se prelevi iz vozila s 7 sedeži v radodarnega prevoznika prtljage in opreme. Tako je vsakdanje prilagajanje in udobje povsem enostavno.

Vsa Kompaktna MPV SUV Športna EV / Hibridna Karavani