Popolnoma novi Niro (P)HEV

Barve

{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}

Lastnosti

Manj skrbi, več užitka

Elektrificirana Nirova družina nudi paket DriveWise, skupek naprednih asistenčnih sistemov za pomoč vozniku (ADAS), ki v največji meri skrbijo za varnost potnikov in pešcev. Sistemi pomagajo vozniku, da je za volanom osredotočen in informiran, hkrati pa tudi previden in pazljiv glede morebitnih nevarnosti. S paketom DriveWise je tako vožnja pravi užitek.

Naredite avtocestno vožnjo enostavno

Z namenom, da naredi vožnjo na avtocestah lahkotno, sistem HDA samodejno ohranja razdaljo med Nirom in vozilom spredaj ter ga drži na sredini obstoječega voznega pasu na avtocesti. Hkrati tudi nadzoruje položaj volana, pospeševanje in upočasnjevanje.

Prijetno manevriranje, tudi na daljavo

Morate izstopiti iz avta ali vstopiti vanj na tesnem parkirišču? Brez skrbi. S to funkcijo lahko stojite pred vozilom in ga s ključem usmerjate v ozke parkirne prostore in iz njih. Vaše vozilo bo še vedno samodejno zaviralo, če zazna oviro.

Projicirni zaslon (head-up)

Vse, kar morate videti, je v vašem vidnem polju. Nirov projicirni zaslon prikazuje najpomembnejše informacije na vetrobranskem steklu in podaja navigacijska navodila neposredno pred vašimi očmi. Prav tako vas obvešča, če zapuščate svoj vozni pas in spremlja vozilo pred vami.

Premijski sedeži za sproščanje sopotnika

Vedno v najbolj udobnem položaju: poseben sprostitveni sovoznikov sedež se lahko nagne v več različnih ležečih položajev. Sedež zmanjša utrujenost in povečuje udobje, zlasti na daljših potovanjih.

Inteligentna izraba prostora

Z daljšo medosno razdaljo popolnoma novi Kia Niro nudi povsem novo dimenzijo potniškega in tovornega prostora, katere del je tudi 20-litrski prtljažnik pod motornim pokrovom. Kadarkoli potrebujete prevoz daljših stvari, lahko preprosto podrete zadnje sedeže za do 1.445 litrov prostornine, odvisno od različice Nira, ki jo izberete.

Premijsko ozvočenje Harman/Kardon

Iščete najboljšo kakovost zvoka v vozilu? Premijsko ozvočenje podjetja Harman/Kardon, ki je vodilni avdio izdelovalec v avtomobilski industriji, nudi impresivno izkušnjo zabave v potniški kabini – z globokotonskimi zvočniki, nameščenimi pod sedeži, ter tehnologijama Clari-FITM in WuantlumLogicTM Surround Sound.

Brezskrbnost pri vzvratni vožnji

Ko boste s parkirnega mesta ali dovoza peljali vzvratno, ne boste doživeli nobenega neprijetnega presenečenja. Ta sistem vas opozori, če med vzvratno vožnjo zazna nevarnost trka s pešci ali predmeti. Če se tveganje povečuje tudi po opozorilu, sistem samodejno ustavi vozilo.

Varno zavijanje

NSCC ohranja vašo nastavljeno hitrost in zagotavlja varno razdaljo do vozila spredaj, tako da nadzoruje pospešek in upočasnjevanje. Prav tako samodejno zmanjšuje hitrost vašega vozila v zavojih s pomočjo informacij, ki jih zagotavlja navigacijski sistem.

Učinkovitejša, zanimivejša vožnja

Na voljo je veliko visokotehnoloških inovacij, namenjenih zagotavljanju bolj odzivnega upravljanja in resnično prijenega doživetja vožnje. Z načini Eco, Comfort in Sport se lahko vedno prilagodite terenu, po katerem vozite.

Testna vožnja