Novi Rio

Drzni novi Kia Rio je zasnovan za užitke na cesti. Zložljivi zadnji sedeži in prostorna kabina nudijo vso vsestranskost, ki jo potrebujete, medtem ko vam pametne funkcije, namenjene povezljivosti, omogočajo najrazličnejše načine, na katere lahko ostanete povezani.

že od 11.899 EUR

Testna vožnja Akcijski cenik Naročite katalog

Novi Stonic

Stonic voznike navdušuje z mišičastimi linijami, drugačnostjo, udobjem, bogatim izborom barv ter najnovejšimi varnostnimi in povezljivostnimi tehnologijami, strokovnjaki pa ga pohvalijo kot skladno oblikovanega, zmogljivega in okretnega.

že od 12.399 EUR

Testna vožnja Akcijski cenik MY2021 Naročite katalog

Novi Ceed

Novi Ceed, ki ga odlikujejo dinamičen styling, inovativna tehnologija in nadgrajeno udobje, je takoj ob prihodu navdušil Evropo. V primerjalnem testu Auto Bilda je pometel s konkurenco, zaradi česar ga je revija proglasila za novo številko ena v svojem razredu.

že od 14.799 EUR

Testna vožnja Akcijski cenik MY2021 Naročite katalog

Novi Ceed SW

Ceed Sportswagon nove generacije, izdelan posebej za Evropo, svoj samozavesten dizajn združuje z dinamično vožnjo ter izjemno prostornostjo – ponaša se s kar 600-listrkim prtljažnikom, ki je največji v tem avtomobilskem segmentu.

že od 14.490 EUR

že od 15.599 EUR

Testna vožnja Akcijski cenik MY2021

Novi XCeed

Če vas navdihuje iskanje novih izzivov, če vas vznemirjajo nova doživetja, če vas poganja naprej preseganje vsakdanje cone udobja, potem boste veseli drugačnega ritma novega Kia XCeeda.

že od 16.799 EUR

Testna vožnja Akcijski cenik MY2021 Naročite katalog

Novi Sportage

Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost, je na ceste pripeljal v popolnoma novi, še izboljšani izdaji. Njegov markanten in robusten videz je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi.

že od 17.999 EUR

Testna vožnja Akcijski cenik Naročite katalog