Novi Rio

Drzni novi Kia Rio je zasnovan za užitke na cesti. Zložljivi zadnji sedeži in prostorna kabina nudijo vso vsestranskost, ki jo potrebujete, medtem ko vam pametne funkcije, namenjene povezljivosti, omogočajo najrazličnejše načine, na katere lahko ostanete povezani.

že od 10.799 EUR −33 % POPUSTA

Testna vožnja Akcijski cenik Naročite katalog

Novi Stonic

Stonic voznike navdušuje z mišičastimi linijami, drugačnostjo, udobjem, bogatim izborom barv ter najnovejšimi varnostnimi in povezljivostnimi tehnologijami, strokovnjaki pa ga pohvalijo kot skladno oblikovanega, zmogljivega in okretnega.

že od 10.999 EUR −42 % POPUSTA

Testna vožnja Akcijski cenik Naročite katalog

Novi Ceed

Novi Ceed, ki ga odlikujejo dinamičen styling, inovativna tehnologija in nadgrajeno udobje, je takoj ob prihodu navdušil Evropo. V primerjalnem testu Auto Bilda je pometel s konkurenco, zaradi česar ga je revija proglasila za novo številko ena v svojem razredu.

že od 13.599 EUR −32 % POPUSTA

Testna vožnja Akcijski cenik Naročite katalog

Novi Sportage

Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost, je na ceste pripeljal v popolnoma novi, še izboljšani izdaji. Njegov markanten in robusten videz je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi.

že od 17.999 EUR −31 % POPUSTA

Testna vožnja Akcijski cenik Naročite katalog

Sportage Black Design

Sportage Black Design je omejena serija modela Sportage, izpopolnjena z atraktivnimi črnimi dodatki in posebnimi črnimi aluminijastimi platišči za ekskluziven izgled. V bogati opremi med drugim prinaša napredne varnostne sisteme, LED žaromete, 8-palčno navigacijo z aplikacijami Kia Connected, Bluetooth s prepoznavanjem glasu, kamero za vzvratno vožnjo in elektronsko parkirno zavoro.

že od 22.199 EUR −27 % POPUSTA

Testna vožnja Akcijski cenik Naročite katalog

Komb. porabe goriva: 3,9 – 6,4 l/100km, emisije CO2: 90 – 146g/km, emisijska stopnja: EURO 6d in 6d-temp, emisije NOX: 0,008-0,033 g/km. Cena 10.799 € velja za Kia RIO 1.25 GAS EX EDITION ISG M/T MY2020 in že vključuje 5.200 € BONUS popusta (v primerjavi z redno ceno MY21). Cena 10.999 € velja za Kia STONIC 1.25 GAS LX ACTIVE ISG M/T MY2020 in že vključuje 8.000 € BONUS popusta (v primerjavi z redno ceno MY21). Cena 13.599 € velja za Kia CEED 1.0 GAS EX URBAN ISG M/T MY2020 in že vključuje 7.100 € BONUS popusta (v primerjavi z redno ceno MY20). Cena 17.999 € velja za Kia SPORTAGE 1.6 GAS LX ACTIVE ISG M/T MY2021 6D in že vključuje 8.200 € BONUS popusta (v primerjavi z redno ceno MY21 6D). BONUS popust je možno uveljaviti ob nakupu novega vozila KIA preko financiranja pod pogoji akcije »KIA FOREVER BONUS« po ponudbi KMAG d.o.o. Financiranje pod pogoji akcije »KIA FOREVER BONUS« vključuje sklenitev pogodbe o finančnem leasingu preko Summit Leasing Slovenija, d.o.o., SKB Leasing, d.o.o., GB Leasing, d.o.o. poleg financiranja tudi permanentno zavarovanje z obvezno vezavo za celotno obdobje trajanja financiranja, pri čemer je obvezna sklenitev vsaj (AO) zavarovanja, kasko (AK) zavarovanja ter zavarovanja proti kraji (T) pri Zavarovalnici Sava d.d. Financiranje se lahko zavrne, če stranka nima ustrezne bonitete. Cene vključ. vse dane popuste in prihranke in ne vključ. kovinske/bele barve in stroška priprave vozila. Popusti in ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Ponudba velja za vozila na zalogi in le do odprodaje zalog. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka, zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter NOX. Pogoji garancije na voljo v garancijski knjižici vozila ali pri pooblaščenem zastopniku vozil Kia. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. KMAG d.o.o., Leskoškova 2, Ljubljana.

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani