AKCIJSKA PONUDBA

Novi Ceed

Novi Ceed, ki ga odlikujejo dinamičen styling, inovativna tehnologija in nadgrajeno udobje, je takoj ob prihodu navdušil Evropo. V primerjalnem testu Auto Bilda je pometel s konkurenco, zaradi česar ga je revija proglasila za novo številko ena v svojem razredu.

že od 14.590 EUR

Testna vožnja Naročite katalog

Novi Stonic

Stonic voznike navdušuje z mišičastimi linijami, drugačnostjo, udobjem, bogatim izborom barv ter najnovejšimi varnostnimi in povezljivostnimi tehnologijami, strokovnjaki pa ga pohvalijo kot skladno oblikovanega, zmogljivega in okretnega.

že od 13.990 EUR

Testna vožnja Naročite katalog

Novi Sportage

Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost, je na ceste pripeljal v popolnoma novi, še izboljšani izdaji. Njegov markanten in robusten videz je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi.

že od 17.690 EUR

Testna vožnja Naročite katalog

Komb. porabe goriva: 3,6 – 8,3 l/100km, emisije CO2: 94 – 194 g/km, emisijska stopnja: EURO 6d Temp, emisije NOX: 0,082 - 0,046 g/km. Cena 14.590 EUR velja za Kia Ceed 1.0 T-GDi MY2020 z opremo EX Urban M/T, z redno ceno 20.190 EUR. Cena 13.990 EUR velja za Kia Stonic 1.25 MPI MY2019, z opremo LX Active ISG, M/T, z redno ceno 17.490 EUR. Cena 17.690 EUR velja za Kia Sportage 1.6 GDi, z opremo LX Active M/T, z redno ceno 25.190 EUR. Vse cene že vključujejo popust »EOM 0%« in joker popust »Bonus financiranje«. Bonus financiranje lahko izkoristite ob nakupu novega vozila KIA po ponudbi KMAG d.o.o. po MP ceniku ob sklenitvi pogodbe o finančnem leasingu preko Summit Leasing Slovenija, SKB Leasing ali GB Leasing. Financiranje se lahko zavrne, če stranka nima ustrezne bonitete. Kasko zavarovanje je vključeno v ceno ob podpisu pogodbe za akcijo »Kia Forever«, ki zajema permanentno kasko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d. z vezavo z čas financiranja. Cene vključ. vse dane popuste in prihranke in ne vključ. kovinske/bele barve in stroška priprave vozila. Popusti in ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Veljavnost ponudbe: do odprodaje zalog. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka, zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter NOX. Pogoji garancije na voljo v garancijski knjižici vozila ali pri pooblaščenem zastopniku vozil Kia. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. KMAG d.o.o., Leskoškova 2, Ljubljana.

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani