AKCIJSKA PONUDBA

Novi Sportage

Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost, je na ceste pripeljal v popolnoma novi, še izboljšani izdaji. Njegov markanten in robusten videz je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi.

že od 17.690 EUR

Testna vožnja Naročite katalog

Novi Stonic

Stonic voznike navdušuje z mišičastimi linijami, drugačnostjo, udobjem, bogatim izborom barv ter najnovejšimi varnostnimi in povezljivostnimi tehnologijami, strokovnjaki pa ga pohvalijo kot skladno oblikovanega, zmogljivega in okretnega.

že od 13.990 EUR

Testna vožnja Naročite katalog

V ponudbo NI DA NI je vključeno

2.400 EUR popusta

Bogato opremljena Sportage in Stonic odpeljite z 2.400 EUR popusta in ugodnim financiranjem – prvega že za 149 EUR/mesec, drugega za samo 94 EUR/mesec.

Obvezno in kasko zavarovanje

Kaj če ob nakupu novega avta ne bi plačali avtomobilskega zavarovanja? Prav to vam nudi ponudba NI DA NI – zavarovanje je že urejeno!

Registracija

Poleg ostalih ugodnosti ponudba NI DA NI vključuje tudi letno registracijo novega Sportaga ali Stonica – še en strošek, ki vam je prihranjen.

Vinjeta in poln tank goriva

Da se lahko kar takoj odpeljete na dolgo vožnjo na katerokoli cesto, pa sta tu še letna vinjeta in do zadnje kapljice napolnjen rezervoar!

Komb. porabe goriva: 4,0 – 8,3 l/100km, emisije CO2: 94 – 194 g/km, emisijska stopnja: EURO 6d Temp, emisije NOX: 0,008 - 0,046 g/km. Akcijske ugodnosti obvezno in kasko zavarovanje, registracija, vinjeta ter poln tank goriva se obračunajo po ceni 1 EUR za vsako ugodnost in veljajo za obdobje enega leta ob nakupu vozil Stonic ali Sportage. Registracija vozila za 1 EUR velja za registracijo pri partnerjih: AMZS, Avto Krka d.o.o., Avtohiša Pan-Jan d.o.o. in Avtotrade d.o.o. Obvezno in kasko zavarovanje za 1 EUR velja za zavarovanje sklenjeno pri Sava zavarovalnici d.d. Ponudba vključuje osnovni kasko paket, ki zadovoljuje potrebe leasinga. Popust 2.400 EUR velja za nakup vozil Kia Sportage in ga lahko izkoristite ob nakupu z gotovino ali s financiranjem. Popust 7.500 EUR velja ob nakupu s financiranjem za novega Sportagea 1.6 Gdi LX Active ISG M/T in vključuje popust »na zalogi« 2.400 € in Joker popusto »Bonus financiranje« 5.100 €. Redna cena vozila znaša 25.190 EUR. Cena s popustom znaša 17.690 EUR. Popust 3.500 EUR velja ob nakupu s financiranjem za novega Stonica 1.25 MPI LX Active ISG 5 M/T in vključuje popust »na zalogi« 1.000 € in Joker popusto »Bonus financiranje« 2.500 €. Redna cena vozila znaša 17.490 EUR. Cena s popustom znaša 13.990 EUR. Bonus financiranje lahko izkoristite ob nakupu novega vozila KIA po ponudbi KMAG d.o.o. po MP ceniku ob sklenitvi pogodbe o finančnem leasingu preko Summit Leasing Slovenija. Cene vključ. vse dane popuste in prihranke in ne vključ. kovinske/bele barve in stroška priprave vozila. Popusti in ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Financiranje se lahko zavrne, če stranka nima ustrezne bonitete. Veljavnost ponudbe: do odprodaje zalog. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka, zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter NOX. Pogoji garancije na voljo v garancijski knjižici vozila ali pri pooblaščenem zastopniku vozil Kia. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. KMAG d.o.o., Leskoškova 2, Ljubljana.

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani