Kia Sportage – potrjeno najboljši.

Sportage najbolje ocenjen športni terenec glede razmerja med kakovostjo in ceno
 

18.12.2017

V neodvisni raziskavi trga Best Buy Award so vprašani v kategoriji križancev in športnih terencev najvišjo oceno podelili Kia Sportagu.

V neodvisni raziskavi trga Best Buy Award Slovenia - Auto Moto Survey - so slovenski kupci največje število glasov v ocenjevanju razmerja med kakovostjo in ceno v razredu križancev in športnih terencev namenili našemu modelu - Kia Sportage.

Rezultat raziskave Best Buy Award Slovenia - Auto Moto 2017/2018 (www.bestbuyaward.org) temelji na raziskavi, ki jo je izvedla mednarodna neodvisna organizacije ICERTIAS (www.icertias.com).

Raziskava je bila izvedena v skladu z določbami Mednarodnega kodeksa za izvajanje tržnih in družbenih raziskav, ki sta jih sprejela Mednarodna trgovska zbornica (ICC) in Svetovno združenje strokovnjakov za raziskavo trga (ESOMAR).

Osnovni cilj raziskave je bil dobiti vpogled v izkušnje in zaznavanje prebivalstva Slovenije o proizvodih in storitvah ter proizvajalcem in trgovcem, za katere menijo, da nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno (t.i. "best buy"), kot tudi po dojemanju tistih, ki niso uporabniki, vendar imajo ustrezno mnenje na podlagi izkušenj njihovih bližnjih (kolegov, prijateljev, sorodnikov itd.).

Osnovni cilj projekta oz. certifikata "Best Buy Award" je tako olajšati kupcem iskanje najboljše cene najboljših izdelkov in storitev na slovenskem trgu.

Anketiranim državljanom Republike Slovenije so v raziskavi zastavili  naslednji vprašanji:

„Navedite ime blagovne znamke križanca, ki po vaših izkušnjah, ali po izkušnjah vaših bližnjih, nudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu:“

„Navedite ime blagovne znamke SUV vozila, ki po vaših izkušnjah, ali po izkušnjah vaših bližnjih, nudi najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu:“

Najpogostejši odgovor je bil „Kia“.

Vprašanja so bila odrtega tipa, kar pomeni, da so lahko vprašani podali poljuben odgovor oz. izbor blagovne znamke glede na njihove izkušnje, slišano od prijateljev, znancev, sorodnikov, prebranega na forumih…

Zahvaljujoč poziciji, ki jo zaseda, Kia ima prejme pravico do uporabe certifikata prestižne oznake "Best Buy Award – številka 1 - najboljše razmerje med ceno in kakovostjo " v zgoraj navedenima kategorijama.

Uporaba certifikata velja en mesec od dneva razglasitve

Preizkusite Kio in se prepričajte v Kia kakovost

 

Prijavite se na testno vožnjo

***

Korporacija Kia Motors (www.kia.com) – proizvajalec kakovostnih vozil za mlade po srcu – je ustanovljena leta 1944 in je najstarejši korejski avtomobilski proizvajalec. Kia letno proizvede 3 milijone vozil v 41 tovarnah v 5 državah, ki jih prodajajo in servisirajo v 180 državah. Kia danes ima več kot 51.000 zaposlenih po vsem svetu in letne prihodke v višini 45 mlrd. dolarjev. Oblikovanje vseh vozil Kia se izvaja pod vodstvom svetovno znanega nemškega oblikovalca Petra Schreyerja. Njegovo delo potrjujejo številne evropske in mednarodne oblikovalske nagrade, kot npr. red dot award, iF product design award in Automotive Brand Contest za najboljše oblikovanje v avtomobilizmu. V študiji 2017 JD Power IQS je Kia zasedla 1. mesto med vsemi znamkami. Izrazito evropsko naravnanost Kia dopolnjuje s svojo modern tovarno na Slovaškem (Žilina) in evropskim centrom za raziskave in razvoj v nemškem Rüsselsheimu, ki Kio postavljaju na presto proizvajalca avtomobilov z rekordno nizko porabo goriva.Kia je glavni pokrovitelj teniškega grand slama Australian Open in uradni avtomobilski partner mednarodne nogometne zveze FIFA in evropske zveze UEFA – pokrovitelj svetovnega in evropskega prvenstva v nogometu. Korporacijski slogan – "The Power to Surprise" (Moč presenečanja)– predstavlja znamkino globalno zavezanost presenečanju sveta s svojimi vznemirljivi in vrhunskimi vozili, ki presegajo pričakovanja strank.

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani