Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije
Kia Venga

Lastnosti

+

Uživajte v vsakem ovinku

Nova Venga ni zgolj zelo prostoren avtomobil! Venga je ustvarjena z mislijo na vozniške užitke, pa naj to velja v mestu ali na hitrih cestah. Napredni sistemi skrbijo za izjemno stabilnost in izvrstne užitke.

+

Izjemna ergonomija

Predpogoj za varno vožnjo predstavlja nemoten pogled v smeri cestnega dogajanja. Venga je zato opremljena z volanskim obročem s stikali za ukazovanje različnim napravam brez vidnega kontakta.

+

Varnostna oaza

Venga spominja na varnostno oazo. Venga je opremljena s številnimi aktivnimi varnostnimi dodatki za optimalno zaščito potnikov v primeru nezgode. Med najpomembnejše varnostne elemente štejeta zavorni dodatek ABS in zavorna asistenca BAS za povečanje zavorne sile v paničnih razmerah.

+

Sistem Start/Stop (ISG)

Le zakaj bi rabili gorivo, če stojite? Med postanki se Vengin motor ob pomiku menjalnika v nevtralni položaj in odmiku stopala s sklopke samodejno izklopi. Takoj po ponovnem dotiku sklopke se motor samodejno vklopi in vožnja se nadaljuje.

+

Prostorsko razvajanje

Le zakaj bi se omejevali? Venga predstavlja vstop v svet številnih priložnosti, med katerimi ne gre spregledati imenitne panoramske strešne konstrukcije. Z njeno pomočjo je Vengina notranjost še bolj imenitna in zračna.

+

Ustvarjena za prtljago

Venga navdušuje ob kompaktnih zunanjih merah z veliko in različnim potrebam namenjeno notranjostjo, kjer ni mogoče spregledati 440-litrskega prtljažnega prostora. Ker je prostora vedno premalo, je Venga opremljena z deljivo in povsem zložljivo zadnjo klopjo.

Vsa Kompaktna MPV SUV Športna EV / Hibridna Karavani