Barve

  • Stonic
  • Stonic GT-Line
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Začni 360° ogled
BARVE {{ selected_color.name }}

Lastnosti

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (LKA)

Sistem LKA s kamero spremlja označbe voznega pasu in vas opozori, če vaše vozilo zapusti vozni pas brez vklopljenih smernih kazalcev, ter po potrebi tudi sam popravlja položaj volana.

Sistem opozarjanja pred trki zaradi mrtvih kotov (BCW)

Sistem BCW uporablja radar za nadzor strani in zadnjega dela vozila, s pomočjo katerega vas prek avdio-vizualnih znakov opozori na morebitna druga vozila v vašem mrtvem kotu ter vam tako omogoči lažjo in varnejšo menjavo voznega pasu.

Sistem opozarjanja ob vključitvi v promet (RCCW)

Ko zapuščate parkirno mesto, vas sistem RCCW s pomočjo radarjev obvesti o morebitnih vozilih ali drugih ovirah, ki vas morda lahko ovirajo.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAW)

Sistem DAW spremlja voznika in vozilo ter tako preprečuje odvračanje pozornosti in utrujenost voznika. Kadar zazna zmanjšano pozornost, zazvoni, na zaslonu armaturne plošče pa prikaže opozorilno sporočilo.

Sistem opozarjanja na čelno trčenje (FCA)

Ko sistem FCA s povezovanjem podatkov iz radarja in kamere zazna nenadno zaviranje avtomobila spredaj, nemudoma vključi zavore in vozilo popolnoma zaustavi pri hitrosti do 60 km/h. Če sistem FCA pred vami zazna pešca, vas na to opozori. Če se ne odzovete, bo sistem zaviral samodejno in se tako trčenju izognil ali ga vsaj omilil.

Sistem LFA

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu s prilagajanjem oddaljenosti od vozila spredaj in s samodejnim pospeševanjem med prehitevanjem po aktiviranju smerokaza.

Testna vožnja