Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije
Kia Stinger

Lastnosti

+

8-inčni navigacijski sistem

Elegantni navigacijski sistem premore velik 8-inčni plavajoči zaslon na dotik, ki nudi preprost multimedijski dostop. Priskrbi vam vse navigacijske podatke, posodobitve v realnem času in še veliko več, poleg tega pa vas tudi poveže z ozvočenjem.

+

7-inčni supervision športni merilniki

7-inčni TFT LCD ekran visoke ločljivosti supervision športnih merilnikov vam priskrbi ključne podatke – od povprečne porabe goriva do natančne navigacije.

+

7 zračnih blazin

Za zaščito potnikov in ublažitev poškodb v primeru trka Stinger zagotavlja zračni blazini za voznika in sovoznika, prednji stranski zračni blazini, stranski varnostni zračni zavesi in voznikovo kolensko zračno blazino kot standard.

+

Tehnologije DriveWise

Tehnologije DriveWise zgodaj prepoznajo nevarnosti, zahvaljujoč sistemu senzorjev in kamer. Zasnovane so tako, da izboljšajo varnost s preventivno izločitvijo tveganja za nesrečo.

+

Prikazovalnik informacij HUD

Da bi imeli oči vselej na cesti, vam po višini nastavljivi 8-inčni barvni prikazovalnik informacij na vetrobranskem steklu (HUD) prikazuje ključne vozne informacije, ki odsevajo na vetrobranskem steklu.

+

Brezžični polnilnik za pametne telefone

Uživajte v udobnem, brezžičnem polnjenju – položite svoj pametni telefon na opcijski brezžični polnilnik na centralni konzoli. Polnilnik vas celo opozori, če telefon pustite na polnilniku, ko izstopate iz Stingerja.