Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije
Novi Kia Sportage

Lastnosti

+

Sistem opozarjanja na omejitve hitrosti (SLIF)

Sistem opozarjanja na omejitve hitrosti (SLIF) vam med vožnjo daje vse nujne informacije o omejitvah hitrosti. Sistem s pomočjo kamere, nameščene na vetrobranskem steklu, bere obcestne prometne znake, ki zadevajo omejitve hitrosti in prepovedi prehitevanja, ter jih berljivo prikazuje na zaslonu navigacijske naprave in merilnikih.

+

Vzvratna kamera

Vzvratna kamera s prikazom dinamičnih pomožnih usmerjevalnih linij na zaslonu navigacijske naprave omogoča lažje vzvratno manevriranje na parkirišču.

+

Sistem opozarjanja na čelno trčenje (FCA)

Ko sistem FCA s povezovanjem podatkov iz radarja in kamere zazna nenadno zaviranje avtomobila spredaj, nemudoma vključi zavore in vozilo popolnoma zaustavi pri hitrosti do 60 km/h. Če sistem FCA pred vami zazna pešca, vas na to opozori. Če se ne odzovete, bo sistem zaviral samodejno in se tako trčenju izognil ali ga vsaj omilil.

+

Izjemno udobje

Ogrevani prednji in zadnji sedeži ter hlajena prednja sedeža zagotavljajo čudovito topel občutek v mrzlih zimskih dneh in prijetno svežino v vročih poletnih dneh.

+

Brezžično polnjenje

Priročno brezžično polnjenje deluje zelo preprosto. Zadostuje, da svoj telefon s Qi tehnologijo ali z ustreznim pokrovčkom odložite neposredno v predal talne konzole.

+

Vrhunsko ozvočenje

Zvočni sistem JBL z 8 zvočniki prinaša napredno tehnologijo Clari-FiTM, ki izboljšuje kakovost MP3 datotek in zagotavlja vrhunski zvok.