Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije

Lastnosti

+

Brezžično polnjenje mobilnih naprav

Odslej boste imeli vedno napolnjen mobilnik. Uživajte v najnovejši tehnologiji z brezžičnim polnilcem, ki uporablja elektromagnetno polje, ter se tako znebite nerodnih kablov.

+

Ecodynamics+ 48-voltni blagi hibrid

Novi ''EcoDynamics+'' blagi hibridni sistem združuje naš 2.0 CRDi dizelski motor z 48-voltno litij-ionsko baterijo. Delovanje, ki poteka neopazno, med zaviranjem in zmanjševanjem hitrosti shranjuje energijo in zagotavlja navor med pospeševanjem. Ta inovativna električna motorizacija bo uporabnikom prinesla nižjo porabo goriva v Sportagevem razredu in povečala vaš užitek v vožnji.

+

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Ne spreglejte dogajanja pred vami. Radar na prednjem odbijaču in kamera na vetrobranskem steklu ocenjujeta tveganje na obzorju, kot so npr. pešci ali druga vozila. Z opozarjanjem in samodejnim zaviranjem sistem za preprečevanje naleta (FCA - Forward-Collision Avoidance Assist system) vam pomaga pri izogibanju nesrečam ali zmanjševanju njihovih posledic. Ker vsakdo kdaj potrebuje pomoč.

+

Radarski tempomat s funkcijo ustavi/spelji

Radarski tempomat se aktivira s pomočjo stikal na volanskem obroču, s čimer enostavno nastavite željeno hitrost. Sistem uravnava tako hitrost kot razdaljo do vozila spredaj, tako da vi še bolj enostavno in zabavno uživate v svojem vozilu. Glede na hitrost vozila spredaj Sportage pospešuje, upočasnjuje ali se celo ustavi, ob tem pa vedno ohranja varno razdaljo.

+

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (LKA)

Naj vas sistem opozori, če začnete drseti z voznega pasu brez uporabe smernikov, ali celo popravi položaj volana, če je potrebno. Nekatere stvari vam lahko odvračajo pozornost, a to ne velja za Kia Sportage.

+

Opozarjanje na vozila v mrtvem kotu (BSCW)

Ne spreglejte ničesar. Imejte nadzor nad vsako podrobnostjo vsakdanje vožnje z uporabo radarja, ki spremlja levo in desno stran in dogajanje za vozilom. Sistem za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu (BSCW - Blind-Spot Collision Warning system) uporablja avdio-vizualna opozorila, da vas opozori na vozila v vašem mrtvem kotu.

Testna vožnja

Akcijska ponudba

Novi Sportage

Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost, je na ceste pripeljal v popolnoma novi, še izboljšani izdaji. Njegov markanten in robusten videz je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi.

že od 149 EUR/mesec

Testna vožnja Katalog

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani