Predstavitev Galerija Specifikacije

Lastnosti

+

Brezžično polnjenje mobilnih naprav

Odslej boste imeli vedno napolnjen mobilnik. Uživajte v najnovejši tehnologiji z brezžičnim polnilcem, ki uporablja elektromagnetno polje, ter se tako znebite nerodnih kablov.

+

Sistem za opozarjanje voznika na nezbranost (Driver Attention Warning)

Sistem spremlja različne vozniške vzorce in zazna, če izgubljate zbranost za volanom. Če kažete znake zaspanosti in nezbranosti, vas opozori z opozorilnim zvokom in simbolom med merilniki.

+

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Ne spreglejte dogajanja pred vami. Radar na prednjem odbijaču in kamera na vetrobranskem steklu ocenjujeta tveganje na obzorju, kot so npr. pešci ali druga vozila. Z opozarjanjem in samodejnim zaviranjem sistem za preprečevanje naleta (FCA - Forward-Collision Avoidance Assist system) vam pomaga pri izogibanju nesrečam ali zmanjševanju njihovih posledic. Ker vsakdo kdaj potrebuje pomoč.

+

Radarski tempomat s funkcijo ustavi/spelji

Radarski tempomat se aktivira s pomočjo stikal na volanskem obroču, s čimer enostavno nastavite željeno hitrost. Sistem uravnava tako hitrost kot razdaljo do vozila spredaj, tako da vi še bolj enostavno in zabavno uživate v svojem vozilu. Glede na hitrost vozila spredaj Sportage pospešuje, upočasnjuje ali se celo ustavi, ob tem pa vedno ohranja varno razdaljo.

+

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (LKA)

Naj vas sistem opozori, če začnete drseti z voznega pasu brez uporabe smernikov, ali celo popravi položaj volana, če je potrebno. Nekatere stvari vam lahko odvračajo pozornost, a to ne velja za Kia Sportage.

+

Opozarjanje na vozila v mrtvem kotu (BSCW)

Ne spreglejte ničesar. Imejte nadzor nad vsako podrobnostjo vsakdanje vožnje z uporabo radarja, ki spremlja levo in desno stran in dogajanje za vozilom. Sistem za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu (BSCW - Blind-Spot Collision Warning system) uporablja avdio-vizualna opozorila, da vas opozori na vozila v vašem mrtvem kotu.

Testna vožnja

Asistenčni pripomočki za vašo varnost in udobje

Novi Kia Sportage prinaša Kiine najsodobnejše tehnologije Drive Wise za napredno pomoč vozniku in varnejšo, enostavnejšo izkušnjo za volanom. Temu je treba dodati še izbor načina vožnje (Drive Mode Selection), ki ustreza vašemu slogu vožnje v vsaki situaciji.

Sistem za pomoč pri parkiranju (Smart Parking Assist)

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (Lane Keeping Assist)

Sistem za sledenje voznim črtam in pomoč pri prehitevanju (Lane Following Assist- LFA)

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem za pomoč pri vzvratni vožnji

Sistem za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu in pomoč pri menjavi pasu

Sistem za opozarjanje voznika na nezbranost (Driver Attention Warning)

Sistem za samodejno zasenčenje dolgih luči

Intelligent Speed Limit Warning

Akcijska ponudba

Novi Sportage

Sportage, ki je med športnimi terenci sinonim za vrhunsko kakovost, je na ceste pripeljal v popolnoma novi, še izboljšani izdaji. Njegov markanten in robusten videz je sedaj še nadgrajen z drznimi oblikovalskimi elementi.

že od 17.999 EUR

Testna vožnja Katalog