ORIGINALNA PLATIŠČA ZA ENOSTAVNO MENJAVO KOLES

Ste naveličani čakanja pred vulkanizerskimi delavnicami zaradi nenadne spremembe vremena ali bližajočega se roka za menjavo pnevmatik?
Za vas imamo enostavno rešitev, ki vam prihrani čas in denar.

Izberite dodatno Kia platišče za vaš model vozila in izdelali vam bomo zimske ali letne komplete koles ki imajo vrsto prednosti:

  1. Hitrejši čas premontaže skrajša čas storitve in zmanjša strošek vulkanizerja. Stroški kompletov koles se zgolj v nekaj sezonah izenačijo s stroški premontaže pnevmatik.
  2. Poleti lahko na vozilu uporabljate platišča večjih dimenzij, ki poudarijo dizajn vašega vozila. Oblika originalnih platišč Kia je do popolnosti usklajena z obliko vozila.
  3. Komplete koles z letnimi pnevmatikami uporabljate samo poleti, zato platišča niso izpostavljena agresivnejšim zimskim vremenskim pogojem. Na ta način letna platišča ohranite lepa in nepoškodovana.
  4. Z uporabo kompletov koles se izognete vsakoletnim nevarnostim poškodb TPMS senzorja, ki je del večine novejših modelov vozil in se pri premontaži pnevmatik lahko poškoduje.
  5. Ob prodaji vozila povečate njegovo tržno vrednost.

Izbrana ponudba originalnih platišč Kia

Kia Ceed

Od 49,90 EUR

Jekleno platišče 15"

130,91 EUR

Alu platišče Anyang (srebrna barva) 16"

159,90 EUR

Alu platišče Goyang (srebrna barva) 17"

189,90 EUR

Alu platišče five spoke, bicolor 17"

Kia Sportage

96,90 EUR

Jekleno Hybrid platišče 17"

239,90 EUR

Alu platišče Halla 18"

259,90 EUR

Alu platišče Gangam 18" bicolor

269,90 EUR

Alu platišče 19"

Kia Stonic

59,90 EUR

Jekleno platišče 15"

96,90 EUR

Jekleno Hybrid platišče 17"

119,90 EUR

Alu platišče 15" typ B

199,90 EUR

Alu platišče 17", tip B

Preverite ostalo ponudbo platišč in ostale dodatne opreme

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Poiščite zastopnika
Obseg in cena izdelkov iz ponudbe opreme za nadgradnjo sta odvisna od modela vozila, osnovne opreme in leta izdelave. Slike v letaku so simbolične. Vse ponudbe vključujejo DDV in se lahko med letom spremenijo. Ponudba velja do izteka zalog. Občasno se lahko zgodi, da izdelki zaradi večjega povpraševanja niso takoj na voljo. V ponudbi niso zajeti stroški montaže, če ni navedeno drugače. Rezervni deli Economy Line niso na voljo za vse modele Kia. Za več informacij glede ponudbe za vaše vozilo povprašajte svojega servisnega svetovalca Kia. Za ceno pregleda stanja vozila in akumulatorja kontaktirajte svojega pooblaščenega trgovca Kia. V ceno sezonskega pregleda nista vključena vgradnja materiala in morebitno dodatno delo. Ponudbe so na voljo izključno pri pooblaščenih serviserjih KIA. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb.
Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani