Sezonska ponudba

Originalni rezervni deli Kia | Originalna dodatna oprema Kia | Economy Line za starejša vozila | Ugodni sezonski pregledi

Akcijska ponudba akumulatorjev

Izkoristite brezplačni pregled akumulatorja ter ponudbo novih po izredno ugodnih cenah!
S pregledanim in po potrebi zamenjanim akumulatorjem se boste izognili nepredvidenim stroškom ter ohranili optimalno delovanje elektronskih komponent vaše Kie.

Oglejte si akcijsko ponudbo akumulatorjev →

Originalna dodatna oprema

Všečen videz in popolna prilagoditev vozilu so značilnosti, ki ločijo originalno dodatno opremo od ostale. Originalna oprema zagotovi popolno kombinacijo oblike, varnosti in užitka v vožnji.

Oglejte si dodatno opremo →

Originalni rezervni deli

Originalni rezervni deli Kia so zasnovani posebej za vašo Kio. Skrben in strokoven razvoj delov – tako glede materiala kot konstrukcije – je zagotovilo za njihovo dolgoletno brezskrbno delovanje.

Oglejte si originalne rezervne dele →

Economy line

Rezervni deli linije Economy Line so zasnovani za nekatera vozila Kia, stara nad 5 let. So ustrezno prilagojeni, ponujajo pa enako varnost in kakovost kot originalni deli, vendar po nižji ceni. Od izvirnih originalnih rezervnih delov so v povprečju cenejši za 30 odstotkov.

Več o delih Economy line →

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Poiščite zastopnika
Obseg in cena izdelkov iz ponudbe opreme za nadgradnjo sta odvisna od modela vozila, osnovne opreme in leta izdelave. Slike v letaku so simbolične. Vse ponudbe vključujejo DDV in se lahko med letom spremenijo. Ponudba velja do izteka zalog. Občasno se lahko zgodi, da izdelki zaradi večjega povpraševanja niso takoj na voljo. V ponudbi niso zajeti stroški montaže, če ni navedeno drugače. Rezervni deli Economy Line niso na voljo za vse modele Kia. Za več informacij glede ponudbe za vaše vozilo povprašajte svojega servisnega svetovalca Kia. Za ceno pregleda stanja vozila in akumulatorja kontaktirajte svojega pooblaščenega trgovca Kia. V ceno sezonskega pregleda nista vključena vgradnja materiala in morebitno dodatno delo. Ponudbe so na voljo izključno pri pooblaščenih serviserjih KIA. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb.
Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani