Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije

Barve

Lastnosti

+

Sistem opozarjanja pred zapustitvijo voznega pasu (LDW)

Sistem LDW s kamero spremlja označbe voznega pasu in vas opozori, če vaše vozilo zapusti vozni pas brez vklopljenih smernih kazalcev.

+

Sistem opozarjanja na čelno trčenje (FCA)

Ko sistem FCA s povezovanjem podatkov iz radarja in kamere zazna nenadno zaviranje avtomobila spredaj, nemudoma vključi zavore in vozilo popolnoma zaustavi pri hitrosti do 60 km/h. Če sistem FCA pred vami zazna pešca, vas na to opozori. Če se ne odzovete, bo sistem zaviral samodejno in se tako trčenju izognil ali ga vsaj omilil.

+

Navigacijski sistem s 7-palčnim barvnim zaslonom

Večjezikovni navigacijski sistem vključuje 7-palčni zaslon TFT-LCD z visoko ločljivostjo in zaslon kamere za pomoč pri vzvratni vožnji.

+

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Aplikacija Android Auto™ je zasnovana tako, da ostanete popolnoma povezani s svojim telefonom. Apple CarPlay™ je pameten in varen način uporabe vašega telefona iPhone med vožnjo.

+

Bluetooth

V povsem novem Kia Riu vam tehnologija Bluetooth omogoča prostoročni dostop do telefona in izbranih funkcij.

+

Digitalni radio (DAB)

DAB uporablja digitalni signal, ki zagotavlja optimalno jasnost in zmogljivost prek radijskega sprejemnika ter informacije o oddajah in skladbah.

Testna vožnja

Akcijska ponudba

Novi Rio

Drzni novi Kia Rio je zasnovan za užitke na cesti. Zložljivi zadnji sedeži in prostorna kabina nudijo vso vsestranskost, ki jo potrebujete, medtem ko vam pametne funkcije, namenjene povezljivosti, omogočajo najrazličnejše načine, na katere lahko ostanete povezani.

že od 10.799 EUR 33 % POPUSTA

Testna vožnja

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani