Prometna nesreča

Kaj storim v primeru prometne nesreče z vozilom Kia?

Poskrbite, da bo vaše poškodovano vozilo prepeljano na pooblaščeni servis Kia, kjer bo servisna ekipa strokovno poskrbela zanj.

V primeru prometne nesreče vedno uveljavite pravico do popravila v pooblaščeni servisni delavnici Kia, ki uporablja originalne rezervne dele Kia ter ima ustrezno opremo in znanje. Takšno popravilo zagotavlja, da bo vaša Kia tudi po prometni nesreči izpolnjevala vse varnostne standarde, ohranila polno tovarniško garancijo in zadržala maksimalno vrednost ob kasnejši prodaji.

Odločitev o tem, ali bo vaša Kia tudi po prometni nesreči še vedno "100 % Kia", je pogosto odvisna od izbire avtokleparske delavnice, ki opravlja popravilo (tudi v sklopu zavarovanja vozila).

Ali naj v primeru prometne nesreče obvestim svoj pooblaščeni servis Kia?

V vsakem primeru in čim prej, tudi če je bilo vaše vozilo po nesreči že odpeljano do cenilnega mesta ali neodvisne avtokleparske delavnice. Vaš pooblaščeni serviser Kia vam bo vedno svetoval pri organizaciji popravila kot tudi pri obdelavi zahtevka z vašo zavarovalnico. Pooblaščeni serviser Kia vam bo v vseh ozirih pomagal, da bo vaša Kia po popravilu spet v najboljši kondiciji.

Ali zavarovalniške pogodbene avtokleparske delavnice pri popravilu uporabljajo zgolj originalne rezervne dele?

Žal ne vedno. Z željo, da bi bilo popravilo čim cenejše, se pri popravilu pogosto uporabljajo neoriginalni rezervni deli. Da bi bili prepričani, da so v vozilo vgrajeni ustrezni visokokakovostni deli, avtokleparsko ali avtoličarsko popravilo prepustite svojemu pooblaščenemu serviserju Kia.

V primeru prometne nesreče vedno obvestite svojega pooblaščenega serviserja Kia, ki bo strokovno poskrbel za popravilo.