Vaši specialisti za floto vozil

V naši ponudbi zagotavljamo vozila, ki so prilagojena vam – če ste lastnik malega podjetja ali pa vodite večnacionalno korporacijo, ki potrebuje zelo številčno floto. V vseh okoliščinah vam nudimo uporabo vozil, ki poenostavlja vaš poslovni dan ter prinaša ekonomičnost, kakovost in konkurenčne cene!

Želim ponudbo

Kia klasika s 3 leti neomejene brezskrbnosti

Modeli Kia z običajnimi motorji vam zagotavljajo brezskrbno poslovno uporabo – z neprekosljivo 7-letno tovarniško garancijo Kia brez omejitve prevoženih km v prvih 3 letih, predvidljivimi stroški tudi na petletni rok ter vrhunsko kakovostjo, ki jo dokazujejo najvišje svetovne nagrade.

Električni modeli Kia z eko subvencijo

Za posel na dolge proge vam popolnoma električna modela e-Niro in e-Soul zagotavljata izjemen doseg, z Eko kreditom in davčnimi ugodnostmi pa sta zdaj še dostopnejša. Oba prinašata bogato opremo in popolnoma brezskrbno uporabo, ki jo zagotavlja 7-letna tovarniška garancija Kia.

Poslovno floto najemite

Kot alternativo običajni poslovni uporabi vam nudimo tudi povsem novo storitev: vozila Kia lahko za eno ali dve leti preprosto najamete. Taka rešitev je elegantna, saj so vse najete Kie nove, bogato opremljene in registrirane, njihovo vzdrževanje in servisiranje pa v celoti prevzamemo mi.

Odločite se za poslovno uporabo vozil Kia

Poslovna uporaba vozil Kia je prijazna do vašega proračuna, prinaša dodaten poslovni element zanesljivosti ter pomembno prispeva k vaši finančni uspešnosti. Vabimo vas, da se odločite zanjo!

Povpraševanje

Želite ponudbo ali več informacij? Pošljite nam povpraševanje oziroma vaše sporočilo, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem času!

{{t.content.title_client_data}}

{{t.errors.first_name}}
{{t.errors.last_name}}
{{t.errors.phone}}
{{t.errors.email}}
Prosimo obkljukajte, da se strinjate s splošnimi pogoji.