Paris Motor Show 2018

KIA na Salonu avtomobilov v Parizu

ZDAJ NA OGLED: DRZNA NOVA VIZIJA KIINE MODELNE PALETE

Agresivno oblikovanje. Drzna samozavest. Izjemne inovacije. Vse to in še več vas čaka na Kiinem razstavnem prostoru v Parizu. Pridružite se nam na razstavi najnovejših inovacij in izjemnih dodatkov v Kiini modelni paleti. Med modeli, ki so pravkar debitirali, je med drugim tudi novi Kia ProCeed – drzna zmaga nove karoserijske oblike, ki se v razredu srednje velikih družinskih vozil predstavi v edinstveni obleki . Novi Kia e-Niro, Kiin prvi električni križanec z dosegom do 485 kilometrov z enim polnjenjem. Novi Kia Sportage z izboljšavami navzven in znotraj. Tu sta še novi Kia Ceed GT in GT Line, ter Kia Ceed Sportswagon GT line, ki peljejo Ceedovo ponudbo na novo raven športnosti z izboljšanim dinamičnim slogom in vznemirljivimi zmogljivostmi. In to je šele začetek. Bodite prvi, ki bo dobil vpogled v te atraktivne nove modele in doživite vznemirljivi svet Kie na našem razstavnem prostoru.

Veselimo se vašega obiska!

KJE IN KDAJ NAS NAJDETE

Novinarska dneva:

Torek, 2. oktobra:
6:30-19:00h

Sreda, 3. oktobra:
8:00-20:00h

Novinarska konferenca:

Torek, 2. oktobra:
10:30-10:45h

Dnevi za obiskovalce:

4-14. oktobra
10:00-20:00h
(ob četrtkih in petkih do 22:00h)

Lokacija:

Hall 1 (dvorana 1) – Stand 231
(razstavni prostor 231)

GOVORI SAM ZASE: NOVI KIA PROCEED

NOVI KIA PROCEED

Samozavest, športni slog, neverjetno udobje, prostornost in vsestranskost serijsko: novi Kia ProCeed ima drzno, novo karoserijsko obliko, ki združuje drzno dinamičen genski zapis kupeja z vsestranskostjo tourerja na prav edinstven način. S 594-litrsko prostornino prtljažnika nudi več prostora v prtljažniku od večine tradicionalnih kompaktnih družinskih karavanov – ter celo več kot večina tourerjev razreda višje. S pametnimi tehnologijami, ki vas peljejo na višjo raven udobja, varnosti in užitka v vožnji. Ob tem pa s čustvenim oblikovanjem z osupljivo nazaj premaknjeno silhueto presega naša pričakovanja.

KIA E-NIRO. TA POVSEM ELEKTRIČNI KRIŽANEC IMA VSE

NOVI KIA E-NIRO

Novi Kia e-Niro, s katerim je Kia dopolnila Nirovo modelno paleto okolju prijaznejših vozil - družbo mu delata Niro Hybrid in Plug-in Hybrid, je Kiin prvi povsem električni križanec. Blesti v praktičnosti, ničenih emisijah in realnem dosegu – do 485 kilometrov z enim samim polnjenjem litij-ionske polimerne baterije z zmogljivostjo 64 kWh. Poleg številnih tehnologij, na voljo ekskluzivno pri e-Niru, ki jim je potrebno dodati še nove varnostne pripomočke, ter nenazadnje izstopajoče oblikovanje zunanjosti in notranjosti, je to trenutno eno najbolj zmogljivih in privlačnih električnih vozil na trgu.

NOVI CEED GT IN GT LINE

Velika doza športnosti in vznemirljivosti zdaj prihaja v drugačnih pakiranjih družine Ceed: novi Kia Ceed GT kombinira športni videz z najmočnejšim motorjem v ponudbi, kar ga naredi za odlično izboro za vse tiste, ki iščejo še boljše zmogljivosti. Po drugi strani je nova linija Kia Ceed GT Line posvečena športnemu videzu – od športne zunanjosti do visokokakovostne notranjosti. Če pa hkrati potrebujete še več prostora in praktičnosti, je tu še Kia Ceed Sportswagon, ki je prav tako na voljo z dinamičnim slogom linije GT Line.

NOVI KIA SPORTAGE

Izboljšani Kia Sportage bo utrdil svoj položaj Kiinega zastavonoše. Kiina prodajna uspešnica prinaša številne izboljšave zunanjosti in notranjosti ter učinkovite motorje, ki se ponašajo z zadovoljevanjem najnovejših evropskih emisijskih standardov – vključno s Kiinim novim naprednim EcoDynamics+ hibridom, ki uporablja 48-voltni elektro motor in 2,0-litrski dizelski motor. Pestra ponudba izboljšanega Sportaga, namenjena družinam, med drugim prinaša številne Kiine najnovejše napredne asistenčne in informacijsko-zabavne sisteme, s katerimi nadgrajuje svoj sloves varnega in visokotehonološkega vozila.

OSTANITE Z NAMI ZA VEČ VZNEMIRLJIVIH PODROBNOSTI!