Kaj so originalni deli?

Originalni deli Kia

Originalni deli Kia so zasnovani in izdelani posebej za vašo Kio. V preteklih letih so bile namenjene pomembne naložbe v raziskave in razvoj ter preučevanje zasnove materialov pri izbiri za notranjo konstrukcijo originalnih delov Kia. Kakovost proizvodnje se testira v različnih simuliranih ekstremnih pogojih za zagotavljanje kakovosti, zanesljivosti in trajnosti. Za mir v mislih vedno vztrajajte pri originalnih rezervnih delih Kia.

Zračni filter
Zračni filter motorja iz zraka odstrani prah in druge tujke ter zmanjša hrup, ki ga ustvarja dovajanje zraka.
Zavorne ploščice
Zavorne obloge med zaviranjem pritiskajo na kolutne zavore, s čimer se ustvari zavorna sila.
Zračni filter v kabini
Zračni filter v kabini čisti zrak, ki v notranjost vozila prihaja skozi sistem za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo.
Filter za gorivo
Filter goriva preprečuje, da bi se črpalka goriva zamašila in delovala nepravilno, tako da odstranjuje nečistoče, kot so delci prahu in jekla.
Oljni filter
Notranji filtrirni papir iz motornega olja odstrani nesnage in tako zagotovi njegovo čistost.
Zobati jermen
Zobati jermen nadzoruje odmične gredi v vašem motorju, tako da za nemoteno delovanje v pravem trenutku odpira in zapira ventile.
Ostali deli

Prikazane fotografije so simbolične. Fotografije in njihove barve so samo približki, njihov izgled je odvisen od kakovosti monitorja računalnika.

Potrebujete pomoč?

Kakovosti delov ni mogoče oceniti samo na podlagi njihovega izgleda. Samo originalni deli Kia so zasnovani in konstruirani tako, da resnično ustrezajo vašemu vozilu Kia. Da bi se izognili morebitnim težavam pri vožnji, zato vedno zahtevajte originalne dele Kia.

Kontaktirajte najbližjega zastopnika Kia

Prijava na servis Poiščite zastopnika