Predstavitev
Predstavitev
Kia Optima Sportswagon
Plug-In Hybrid

Barve

Začni 360° ogled

Lastnosti

+

8-palčna satelitska navigacija na dotik z zemljevidi Evrope

Potrebujete navodila? Navigacijski sistem, dostopen na velikem zaslonu na dotik, vas vodi z vso zanesljivostjo. Svojim najljubšim zvokom pa lahko prisluhnete na vrhunskem zvočnem sistemu JBL®.

+

Polnilna vtičnica s standardno EU polnilno vtičnico

Popolnoma novi priključni hibrid Optima Sportswagon se lahko polni s priklopom na 220-voltno gospodinjsko vtičnico ali na javni polnilnici.

+

Android Auto / Apple Car Play

Popolnoma novi priključni hibrid Optima Sportswagon podpira sistema Android Auto™ in Apple CarPlay™, s katerima ohranja vašo povezanost, medtem ko se vi osredotočate na cesto.

+

Pametni ključ z osvetljenim gumbom za zagon/zaustavitev motorja

Pametni ključ vam omogoča udobnejši dostop do vozila, z gumbom za zagon/zaustavitev pa s preprostim dotikom vklopite in izklopite motor.

+

Hiter pogled na zmogljivosti

Ključni podatki o vožnji so jasno predstavljeni spredaj in na sredini. Merilniki neposredno pred vami prikazujejo vaš trenutni način vožnje in pretok energije. Na navigacijskem zaslonu pa najdete več informacij o stopnji napolnjenosti baterije, načinu vožnje in učinkovitosti, lahko pa tudi poiščete najbližjo polnilno postajo. Ekološko in hkrati uporabniku prijazno!

+

Naslednja raven hibridne zmogljivosti

Popolnoma novi priključni hibrid Kia Optima Sportswagon dokazuje, da se lahko ob zmanjšanju emisij ohrani polna zmogljivost. Po zaslugi naprednega pogona Optima učinkovitost uravnoteža z dinamiko ter zagotavlja hiter in gladek prehod iz električnega na hibridno (bencinsko/električno) delovanje.

Testna vožnja

Visokonapetostne litij-ionske baterije Kia v električnih vozilih (EV), hibridnih električnih vozilih (HEV) in priključnih hibridnih električnih vozilih (PHEV) so izdelane tako, da imajo dolgo življenjsko dobo. Baterije krije tovarniška garancija Kia, ki velja 7 let od prve registracije vozila ali do prevoženih 150.000 km – kar od obojega se zgodi prej. Za nizkonapetostne baterije (48V in 12V) v blagih hibridnih vozilih (MHEV) velja garancija Kia, ki zajema obdobje dveh let od prve registracije, ne glede na prevožene kilometre. Samo pri električnih vozilih (EV) Kia zagotavlja 65-odstotno kapaciteto baterije. Zmanjšanja zmogljivosti baterije pri vozilih PHEV, HEV in MHEV garancija ne krije. Za minimiziranje možnega zmanjšanja zmogljivosti baterije upoštevajte navodila v priročniku za uporabo. Več informacij o garanciji Kia poiščite na www.kia.si/garancija.
Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani