OBVESTILO OB EPIDEMIJI KORONAVIRUSA

DEŽURNI SERVISI KIA SO ODPRTI ZA VAS

14.3.2020

Spoštovani,

ob situaciji v zvezi z epidemijo virusa COVID-19 vas obveščamo, da smo skladno z vladnim odlokom o zaprtju nenujnih trgovin omejili delovanje naših centrov. Prodajni del centrov z vozili smo zaprli, naše dežurne servisne delavnice pa v omejenem obsegu delujejo še naprej, saj želimo tudi v teh dneh poskrbeti za vašo mobilnost in varnost na cesti.

Ker se seznam dežurnih servisnih delavnic dnevno spreminja, vas prosimo, da v primeru nujnih popravil oziroma servisnih del najprej po telefonu pokličete svojega pooblaščenega serviserja in se z njim dogovorite o naslednjih korakih. Če vaš pooblaščeni serviser trenutno ne opravlja storitev, vas bo usmeril na najbližji dežurni servis. V primeru, da svojega pooblaščenega serviserja ne morete priklicati, pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kmag.net in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Če boste obiskali naše dežurne servisne delavnice, lahko pričakujete številne preventivne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. Ne zamerite nam, če se z vami tokrat ne bomo rokovali ali če bo prostoru več čistilnega osebja, ki redno razkužuje vse površine.

Situacijo v državi in svetu ves čas budno spremljamo in se bomo sproti prilagajali vladnim ukrepom in priporočilom. Zaenkrat pa vas še vedno vabimo, da svoja vozila pripeljete k nam, ko je popravilo nujno potrebno. Naredili bomo vse, da vaša mobilnost ostane nemotena.

Ostanite zdravi.

Kia Slovenija

 

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani