Popolnoma novi Kia Niro.

Predstavljamo popolnoma novi Kia Niro, ki k nam prihaja jeseni 2022. Avto, ustvarjen, da na ulice prinese novo obliko vožnje na elektriko.

Opremljen s trojčkom energijsko učinkovitih alternativ, popolnoma novi Kia Niro tlakuje pot v električno prihodnost. Odkrijte naš hibridni, priključno hibridni in električni pogon in novo oblikovano zunanjost križanca. Skupaj z inovativno notranjostjo, narejeno iz trajnostnih materialov, jamči vznemirljivost kamorkoli boste šli.

Naši v prihodnost usmerjeni pogoni pomenijo, da imate široko paleto možnosti, ki vam dajejo vsa potrebna orodja, da naredite nekaj čudovitega.

Nekaj čudovitega je na poti.

Ne bo dolgo, dokler ne odklenete širokega nabora čudes.

Pametnejša oblika moči.

Povsem novi Niro je na voljo kot priključni hibrid, hibrid in električni, ponuja pa vam različne možnosti izbire vašega naslednjega avtomobila. Niro EV vam s funkcijo Vehicle-to-Device omogoča napajanje vaših elektronskih naprav z enim preprostim priključkom.

V prihodnost usmerjen.

Odkrijte progresivno zunanjost z drznimi oblikovalskimi elementi. Kot je Aero C strebriček, ki doda kontraste na bokih in omogoča pretok zraka pod vozilom, da zmanjša zračne turbulence za vozilom, ali vsestransko karoserijo križanca, ki doda več prostora za vse vaše potrebe.

Sledite svoji intuiciji.

Povsem novi Niro vam bo dal vse, kar želite od svojega avtomobila. Od intuitivnih funkcij, kot je projicirni zaslon, ki vam pomaga držati oči na cesti, do daljinske parkirne asistence, ki vam omogoča parkiranje tudi na najožjih parkirnih mestih.

Počakajte, da vidite kako vas navdihuje na poti.

Pogled na to, kaj pomeni vožnja, ki te navdihuje.

Želite, da vas obvestimo, ko bodo vozila na voljo za preizkus?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec, da vas bomo lahko kontaktirali.