Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije
Novi Niro

Barve

Začni 360° ogled

Lastnosti

+

Pametni tempomat (SCC)

Radarski senzor, nameščen za motorno masko, meri razdaljo do spredaj vozečega vozila in z uravnavanjem hitrosti samodejno ohranja varno razdaljo brez voznikovega pospeševanja ali zaviranja.

+

Sistem opozarjanja pred trki zaradi mrtvih kotov (BCW)

Sistem BCW uporablja radar za nadzor strani in zadnjega dela vozila, s pomočjo katerega vas prek avdio-vizualnih znakov opozori na morebitna druga vozila v vašem mrtvem kotu ter vam tako omogoči lažjo in varnejšo menjavo voznega pasu.

+

4,2” TFT LCD supervision merilniki

Merilniki med drugim prikazujejo status hibridnega sistema polnjenja, vključno s količino goriva in baterije. Visokoločljivostni zaslon že na prvi pogled olajša branje nešteto informacij.

+

Litij-ionska polimerna baterija

Vzdržljiva in lahka litij-ionska polimerna baterija z zmogljivostjo 8,9 kWh učinkovito nadzira električno energijo in se učinkoviteje hladi. Kia za baterijo nudi kar 7-letno garancijo.

+

Sistem opozarjanja na čelno trčenje (FCA)

Ko sistem FCA s povezovanjem podatkov iz radarja in kamere zazna nenadno zaviranje avtomobila spredaj, nemudoma vključi zavore in vozilo popolnoma zaustavi pri hitrosti do 60 km/h. Če sistem FCA pred vami zazna pešca, vas na to opozori. Če se ne odzovete, bo sistem zaviral samodejno in se tako trčenju izognil ali ga vsaj omilil.

+

Sistem opozarjanja na zapuščanje voznega pasu (LDW)

Sistem LDW s kamero spremlja označbe voznega pasu in vas opozori, če vaše vozilo zapusti vozni pas brez vklopljenih smernih kazalcev.

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani