Splošne novice

15. 02. 2017

Nagradna igra poteka vse do 1. marca 2017 in nagrajencu prinaša izlet za dve osebi, z dvema letalskima kartama ter dvema vstopnicama za 87. mednarodni avtomobilski salon v Ženevi.

Pri Kia Motors Slovenija so ob nedavni predstavitvi novega modela Stinger, športne limuzine z največjimi zmogljivosti v vsej zgodovini Kie, pripravili privlačno nagradno igro. V njej se lahko vsi ljubitelji Kie potegujejo za izlet na prihajajoči mednarodni avtosalon v Ženevi in si atraktivnega Stingerja ogledajo v živo.

Nagradna igra poteka vse do 1. marca 2017 in nagrajencu prinaša izlet za dve osebi, z dvema letalskima kartama ter dvema vstopnicama za 87. mednarodni avtomobilski salon v Ženevi. Ta se bo v drugem največjem švicarskem mestu dogajal v dneh med 9. in 19. marcem in bo navdušencem nad jeklenimi konjički postregel z vsem avtomobilskim bliščem in zadnjimi novostmi.

V Ženevi bo lahko srečni nagrajenec med prvimi v Evropi spoznal čudovitega novega Stingerja, ki je bil nedavno prvič predstavljen na avtomobilskem salonu v Detroitu, pred dnevi pa ga je Kia evropskim novinarjem predstavila tudi v Milanu.

Novi Kia Stinger je 5-sedežna športna limuzina, ki bo po zagotovilih korejskega proizvajalca redefinirala razred, v katerem trenutno dominirajo evropske znamke. Stinger odlikujejo največje zmogljivosti v vsej zgodovini Kie – narejen je za vznemirljivo vožnjo in s 3,3-litrskim turbobencinskim šestvaljnikom z največjo močjo 272 kW (370 KM) od 0 do 100 km/h pospeši v samo 5,1 sekunde.

Novi Stinger prinaša razkošje, udobje in eleganco, podprt pa je tudi z 7-letno tovarniško garancijo Kia, ki je najdaljša Evropi.

Serijska proizvodnja Stingerja se prične že sredi tega leta, v Evropi in pri nas ga lahko pričakujemo ob koncu 2017.

V nagradni igri za ženevski zmenek z novim Kia Stingerjem lahko vsi zainteresirani sodelujejo na spletni strani http://www.kia.si/nagradna_igra_stinger.

 

***


Korporacija Kia Motors (www.kia.com) – proizvajalec kakovostnih vozil za mlade po srcu – je ustanovljena leta 1944 in je najstarejši korejski avtomobilski proizvajalec. Kia letno proizvede 3 milijone vozil v 11 tovarnah v 5 državah, ki jih prodajajo in servisirajo v 180 državah. Kia danes ima več kot 50.000 zaposlenih po vsem svetu in letne prihodke v višini 44 mlrd. dolarjev. Kia je glavni pokrovitelj teniškega grand slama Australian Open in uradni avtomobilski partner mednarodne nogometne zveze FIFA in evropske zveze UEFA – pokrovitelj svetovnega in evropskega prvenstva v nogometu. Korporacijski slogan – "The Power to Surprise" (Moč presenečanja)– predstavlja znamkino globalno zavezanost presenečanju sveta s svojimi vznemirljivi in vrhunskimi vozili, ki presegajo pričakovanja strank.

 

31. 01. 2017

Pri Kii avtomobile v prvi vrsti izdelujemo za ljudi. Sledimo njihovim željam in v razvoju poskušamo to filozofijo prenesti na vse naše produkte. Naša edinstvena 7-letna tovarniška garancija je rezultat ideje, da bi ljudem omogočili brezskrbno vožnjo in lastništvo avtomobila. S sodobnimi tehnologijami, uporabo naprednih materialov ter... Več ...

24. 01. 2017

Ob prihodu pred mestno hišo v New Yorku je Kia Niro uradno prejel priznanje za dosežen Guinnessov svetovni rekord za najmanjšo porabo goriva v vožnji od zahodne do vzhodne obale ZDA v kategoriji hibridnih vozil. Nova rekordno nizka poraba znaša skromnih 3,07 l/100 km (76,6 milj na galono, ZDA). “Zelo smo veseli Nirovega rekordnega dosežka,”... Več ...

13. 01. 2017

Kia je na nedavno odprtem avtomobilskem salonu v Detroitu, kjer tradicionalno kraljujejo ameriške avtomobilske znamke, prvič predstavila Kia Stinger. Gre za 5-sedežno športno limuzino, ki bo redefinirala razred, v katerem trenutno dominirajo evropske znamke, saj Stinger obljublja največje zmogljivosti v vsej zgodovini Kie in je podprt z najdaljšo evropsko tovarniško garancijo, ki jamči kakovost in zanesljivost. Oblikovan v Frankfurtu, razvit na Nürburgringu, vrhunska kakovost iz Kie ... Več ...

04. 01. 2017

Mladosten in energičen dizajn Novi Picanto, ustvarjen v Kiinih oblikovalskih centrih v Frankfurtu in Namyangu, v razred A vnaša mladostne in energične impulze. Novi model – razkrit v bolj športni različici GT-Line – z ostrejšimi linijami in subtilno zarezanimi površinami prinaša odločnejšo držo. Za bolj samozavesten videz in zaradi 15 mm... Več ...