01 5843 130
Kia takoj, vse drugo kasneje
Najem Kie z najboljšimi pogoji odkupa. Od kupnine odštejemo celotno najemnino, ki ste jo plačali.
Spoznaj in obdrži
Pred nakupom Kio spoznavajte celo leto!
Odpeljite Kio in jo zares doživite, začutite, preizkusite na vseh poteh, opazujte in ugotovite, če vam ustreza. Nato jo lahko obdržite po znižani ceni.
Povsem prilagodljivo
Do Kie enostavno in brez težav
Ne dobite kredita ali leasinga? Za vas imamo rešitev. Nova Kia vam je na voljo povsem enostavno – tako, da se mi prilagodimo vam.
Kia modeli na voljo
Novi Ceed
Odlično opremljen in izjemno varen 5-vratni družinski avto.
Že od
150 €/mesec
Novi CeedSW
Atletski karavan, ki navduši s kar 625-litrskim prtljažnikom.
Že od
220 €/mesec
Novi XCeed
Zmagovalni športni križanec za vse, ki iščete vznemirljivo vožnjo.
Že od
250 €/mesec
Novi ProCeed
Osupljivi tourer, ki prinaša prostornost in vsestranskost.
Že od
400 €/mesec
Spoznaj in obdrži
Pred nakupom Kio spoznavajte celo leto!
Najem je lahko odlična izbira za vse tiste, ki se za nakup vozila ne odločite hitro, ampak šele potem, ko se o vozilu temeljito prepričate. Kio lahko spoznavate do dve leti, kar je več kot dovolj časa, da jo preučite iz vseh zornih kotov, jo zares začutite ter na tehtnico postavite vse njene lastnosti.

Po preteku najema pa jo lahko odkupite, če seveda tako želite. Pri tem od kupnine za vozilo odštejemo celotno najemnino, ki ste jo plačali. Kio lahko tako obdržite po znižani ceni.
Povsem prilagodljivo
Do Kie enostavno in brez težav
Najem Kie predstavlja odlično izbiro za voznike v vseh življenjskih obdobjih in situacijah, tudi za tiste, ki so vam druge oblike financiranja težje dostopne. Različni vzroki lahko preprečijo odobritev kredita ali leasinga, tu pa vam na pomoč priskočimo mi. Prilagodimo se vam, tako da lahko novo Kio odpeljete povsem enostavno.

Za sklenitev najema zadostujejo osebni dokument, vozniško dovoljenje, kreditna kartica in potrdilo o rednih dohodkih. Enostavno in hitro!
Podrobnosti najema vozil Kia z odkupom
Najem je cenejši od lastništva
Najem vozila je bistveno cenejši od njegovega lastništva. Za najem položite določen znesek varščine, najemnino pa plačujete v mesečnih obrokih – in to je vse. Ni se vam treba obremenjevati s tem, da vozilo postopoma izgublja vrednost. Poleg tega njegovo vzdrževanje in servisiranje prevzamemo mi.
Sklenitev je enostavna
Sklenitev dolgoročnega najema novega vozila Kia je zelo preprosta – za odobritev je dovolj, da predložite svoj osebni dokument, vozniško dovoljenje, kreditno kartico ter potrdilo o rednih dohodkih.
Možnosti najema je več
Vozilo lahko najamete za eno ali dve leti, pri tem pa izberete, koliko kilometrov boste predvidoma mesečno prevozili – 500, 1.000 ali 2.000 km. Dodatni kilometri se obračunajo po ceni 0,5 eur/km.
Dodatki za več brezskrbnosti
Z opcijskimi dodatki lahko poskrbite za še več svobode in brezskrbnosti ob uporabi vozila.
Najeto vozilo je novo
Najeta Kia je povsem nova in registrirana, v njej pa prijetno diši po novem! V vozilu boste našli najnovejšo tehnologijo, izbrano opremo in prav vse, kar potrebujete za udobno vožnjo.
Po koncu najema lahko Kio ugodno odkupite
Pri tem od kupnine za vozilo odštejemo celotno najemnino, ki ste jo plačali.
Prisluhnemo vašim željam
Če imate glede dolgoročnega najema posebne želje, vam z veseljem prisluhnemo. To vključuje morebitni daljši najem, želeno večje število prevoženih kilometrov in karkoli drugega.
Info in sklenitev najema
Za vse dodatne informacije ter sklenitev najema vozila nas pokličite ali nam pišite!

{{t.content.title_client_data}}

{{t.errors.first_name}}
{{t.errors.last_name}}
{{t.errors.phone}}
{{t.errors.email}}
Prosimo obkljukajte, da se strinjate s splošnimi pogoji.
Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani