Dolgoročni najem nove Kie že od 5 €/dan
Z najemom vozila enostavno in poceni poskrbite za svojo mobilnost – je odlična izbira za voznike v vseh življenjskih obdobjih in situacijah, tudi za tiste, ki so vam druge oblike financiranja težje dostopne.
Z vključenimi stroški
Vozilo odpeljete že registrirano in zavarovano, ob manjšem doplačilu pa se lahko znebite tudi stroškov rednega vzdrževanja in menjave pnevmatik ter še razširite zavarovanje.
Z lahkoto
Za sklenitev zadostujejo osebni dokument, vozniško dovoljenje, kreditna kartica in potrdilo o rednih dohodkih. Ob izkazani plačilni sposobnosti vam tudi ni treba položiti varščine. Enostavno in hitro!
Z upoštevanjem želja
Najem vam prilagodimo tako, da plačate le toliko, kolikor potrebujete. Razkrijte nam pričakovanja in želje, da vam predstavimo prednosti paketov in pripravimo najboljšo ponudbo!
Na voljo so vam modeli Kia
Novi Ceed
Odlično opremljen in izjemno varen 5-vratni družinski avto.
Že od
7 €/dan
Novi Rio
Prilagodljiv urbani avto, ki navduši s prostornostjo in tehnologijo.
Že od
5 €/dan
Novi Sportage
Sinonim za vrhunsko kakovost med športnimi terenci.
Že od
11 €/dan
Prednosti najema
Najem je enostavnejši od lastništva
Najem vozila je bistveno enostavnejši kot lastnišvo vozila, saj porabite le toliko, kolikor potrebujete. Najemnino plačujete v mesečnih obrokih in to je vse. Ni se vam treba obremenjevati s prodajo rabljenega vozila, zavarovanjem in vzdrževanjem. S klicem na eno telefonsko številko hitro uredite vse. Ko se najem zaključi, pa ga lahko podaljšate in vozilo preprosto zamenjate z novim.
Osnovni najem prinaša veliko
V osnovni paket so vključeni najem vozila z omejitvijo kilometrov, registracija vozila, osnovno in kasko zavarovanje z odbitno franšizo, vožnja v tujini ter dovoljenje, da lahko vozilo vozi več voznikov.
Sklenitev je enostavna
Sklenitev dolgoročnega najema novega vozila Kia je zelo preprosta – za odobritev je dovolj, da predložite svoj osebni dokument, vozniško dovoljenje, kreditno kartico ter potrdilo o rednih dohodkih.
Možnosti najema je več
Vozilo lahko najamete za poljubno obdobje od 12 do 60 mesecev, pri čemer lahko skupno prevozite največ 100.000 kilometrov.
Dodatki za več brezskrbnosti
Z opcijskimi dodatki lahko poskrbite za še več svobode in brezskrbnosti ob uporabi vozila.
Najeto vozilo je novo
Najeta Kia je povsem nova in registrirana, v njej pa prijetno diši po novem! V vozilu boste našli najnovejšo tehnologijo, izbrano opremo in prav vse, kar potrebujete za udobno vožnjo.
Prisluhnemo vašim željam
Če imate glede dolgoročnega najema posebne želje, vam z veseljem prisluhnemo. To vključuje morebitni daljši najem, želeno večje število prevoženih kilometrov in karkoli drugega.
Info in sklenitev najema
Za dodatne informacije in sklenitev najema vozila nas pokličite ali nam pišite. Ponudbo prilagodimo vašim željam!

{{t.content.title_client_data}}

{{t.errors.first_name}}
{{t.errors.last_name}}
{{t.errors.phone}}
{{t.errors.email}}
Prosimo obkljukajte, da se strinjate s splošnimi pogoji.
Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani