SALON FRANKFURT 2017

KIA NA AVTOMOBILSKEM SALONU FRANKFURT 2017

Na letošnjem frankfurtskem salonu smo predstavili ene najbolj razburljivih novosti iz Kie.

Posebna pozornost je bila nedvomno namenjena pogledu v prihodnost, saj je svetovno premiero doživel koncept Kia Proceed. Ta podaljšani hot hatch je naša vizija kako živahni duh pro_cee’da reinkarnirati in oživeti za novo generacijo voznikov – s privlačno obliko, vrhunsko dodelano kabino do najmanjših podrobnosti, izjemnimi zmogljivostmi in še več. To je ponovno rojstvo pro_cee’da, ki je še lepši kot kdajkoli prej.

Razkritje novega Kia Stonica je prineslo drzno obliko, dinamično vožnjo in novo okretnost v razredu kompaktnih križancev. Zdaj imate priložnost, da doživite njegove vodoravne linije, intuitivne pripomočke in napredne tehnologije, namenjene prav vam.

Predstavili smo tudi Kio Stinger - duha pristnega gran turisma, ki ga krasijo ikonično drzno oblikovanje, premijska kakovost in zmogljivosti, ki pospešijo utrip srca.

 

DRZNA NOVA VIZIJA HOT HATCHA: KONCEPT KIA PROCEED

Z utelešanjem duha in športnosti pro_cee’da je podaljšani hot hatch narejen, da združuje novo, agresivno pojavnost z vsestranskostjo 5-sedežnega modela. Nizek, vitek in lahek, s športnim videzom in mišičastimi proporcami – s svojim izstopajočim dizajnom se izjemno dopolnjuje z edinstvenim in prepoznavnim vzdušjem v kabini, sijajno Lava rdečo barvo, ter številnimi podrobnostmi, ki ponazarjajo našo avtomobilsko strast in nepremagljivo privlačnost. In se zapelje naravnost do voznikovega srca.

 

PRIVLAČEN IN SAMOZAVESTEN: NOVI KIA STONIC

Navdahnjen z obliko in funkcionalnostjo Kiinih večjih športnih terencev in ukrojen posebej za Evropejce, novi Kia Stonic prinaša novo športno mladost, nizko težišče in dinamično okretnost v razred kompaktnih križancev. Njegova drzno oblikovana zunanjost s športnim pridihom in ostrimi vodoravnimi linijami ima za cilj biti opažena. Udobna kabina, idealna za uživaške vožnje po mestu in opremljena z najnovejšimi tehnologijami ter izvrstno ergonomijo, nudi presenetljivo veliko prostora za vse potnike. Enostavno napisano: inovativna in prepričljiva kabina, ki naredi vožnjo še bolj zabavno.

 

NEPREMAGLJIVI GRAN TURISMO: NOVI KIA STINGER

Kia Stinger, utelešenje pristnega gran turisma in dobitnik nagrade EyesOn Design Award 2017, združuje impresivno moč z elegantnim slogom in visokotehnološkimi pripomočki. Na voljo so trije turbo motorji, ki so zagotovilo za dinamično, odzivno in uživaško vožnjo. V kabini prednjačijo pametna povezljivost, superiorno udobje in infotainment. Za več intuitivne izkušnje in več udobja v vsakem trenutku. Tudi na najdaljših potovanjih.

 

OSTANITE V STIKU Z NAMI IN IZVEDELI BOSTE ŠE VEČ VZNEMIRLJIVIH PODROBNOSTI