"na začetek

KIA EV6 GT
Doživite izjemen pospešek od 0-100 km/h v 3,5 sekunde

  • Zmogljivost: 430 kW (585 KM)

  • Zelo hitro polnjenje:
    od 10 - 80 % v 18 minutah

  • Doseg do 424 km

E-GMP

Mišičasto in drzno oblikovanje

Kia EV6 GT z mišičasto obliko in elegantnimi podrobnostmi prinaša športno in odločno držo na cesti. Od vpadljivega sprednjega pokrova motorja z značilno rešetko GT in odbijačem do mogočno oblikovane karoserije; in neonske zavorne čeljusti za posebej oblikovanimi 21-palčnimi aluminijastimi platišči – to je križanec, ki je ustvarjen, da vas navdihuje na vsakem potovanju.

Uživajte v vsakem trenutku

Izreden pospešek

Odkrijte povsem električno vznemirjenje, ko lahko z najnovejšo generacijo električnega pogona od 0 do 100 km/h pospešite v osupljivih 3,5 sekunde.

Način GT

S preprostim pritiskom na neonsko stikalo GT Drive Mode na desni strani volana samodejno optimizira sisteme elektro motorja, zaviranja, krmiljenja, vzmetenja, e-LSD-ja in elektronskega nadzora stabilnosti (ESC) v vozilu.

Izjemna najvišja hitrost

Doživite pravo svobodo, ko jo potrebujete, s hitrostjo do 260 km/h.

Zelo hitro polnjenje

800V hitro polnjenje EV6 vam omogoča, da ta prihranjen čas izkoristite za stvari, ki so vam res pomembne. Hitro polnjenje v manj kot 4,5 minute vam omogoča 100 kilometrov dosega. Polnjenje od 10 do 80 % traja manj kot 18 minut*.

Do 424 km dosega

Kia EV6 GT uporablja najnovejšo generacijo baterij dolgega dosega z zmogljivostjo 77,4 kWh in 800-voltnim zelo hitrim polnjenjem, kar pomeni, da lahko baterijo od 10 do 80 % zmogljivosti napolnite v osupljivih 18 minutah*, ko je popolnoma napolnjena, pa lahko pričakujete do 424 km** dosega.

*Za doseganje največje hitrosti polnjenja mora EV6 GT uporabljati 800-voltno polnjenje za električna vozila, ki zagotavlja najmanj 250 kW moči električne energije. Na dejansko hitrost in čas polnjenja lahko vplivajo temperatura baterije, zunanji vremenski pogoji ter drugi dejavniki. **Doseg je bil določen v skladu s standardiziranim merilnim postopkom EU (WLTP) na podlagi baterijskega paketa z močjo 77,4 kWh, štirikolesnega pogona in 21-palčnih platišč. Individualni slog vožnje in drugi dejavniki, kot so hitrost, zunanja temperatura, topografija ter uporaba naprav oziroma enot, ki porabljajo elektriko, vplivajo na realni domet in ga lahko zmanjšajo.

Notranjost, osredotočena na voznika

Vsi hrepenimo po notranjosti vozila, ki je nekaj posebnega. Ko smo torej oblikovali EV6 GT, smo želeli, da je namenjena vam in ljudem, ki jih cenite. Da je to prostor, kjer se lahko ponovno povežete s pomembnimi stvarmi in raziskujete svojo ustvarjalno plat.

Prostor, zasnovan okoli vas

Dvojna ukrivljena 12,3-palčna zaslona

Integrirani ukrivljeni zaslon Kia EV6 GT ni samo lep, ampak tudi ponuja vse funkcije za vožnjo, povezljivost in razvedrilo, ki jih lahko potrebujete, z vrhunsko preglednostjo.

Prestavljanje shift-by-wire

Na elegantni plavajoči sredinski konzoli je električni vrtljivi gumb, ki deluje s tehnologijo prestavljanja po žici za natančno in brezhibno prestavljanje med različnimi načini.

Športni školjkasti sedeži GT

Uživajte v občutku prave vožnje na prednjih športnih školjkastih sedežih modela Kia EV6 GT z všitim logotipom GT.

Barve

{{spinner.loading_percent}} %
BARVE {{ selected_color.name }}