Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije

Barve

Lastnosti

+

Radarski tempomat s funkcijo ustavi/spelji

Radarski tempomat uporablja radar za uravnavanje hitrosti in razdalje do vozila spredaj. Če vozilo spredaj pospeši, vaš novi e-Niro pospeši do nastavljene hitrosti. Če pa vozilo spredaj upočasni, tudi vaše vozilo upočasni ter tako ohrani varno razdaljo.

+

Pametno regenerativno zaviranje

Pametno regenerativno zaviranje pomaga pri varčevanju z električno energijo, saj napolni baterijo in vam omogoča lahkotno vožnjo le z eno stopalko. Nastavite lahko štiri stopnje regenerativnega zaviranja in uporabljate kinetično energijo za polnjenje vaše baterije.

+

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Sistem za preprečevanje naleta (FCA) z zaščito pešcev/kolesarjev vas opozarja in samodejno zavira, če se ne odzovete ob zaznavi nevarnosti naleta. Radar in kamera zaznavata morebitne nevarnosti na poti vozila, vključno s pešci, kolesarji in avtomobili.

+

Elektronska parkirna zavora

Elektronska parkirna zavora je enostavna in udobna – samo pritisnite gumb za njeno sprožitev. Za sprostitev zavore pa preprosto prižgite avto.

+

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu s prilagajanjem oddaljenosti od vozila spredaj (LFA)

Vožnja v prometni gneči je odslej lažja in varnejša: ohranjanje vozila na voznem pasu s prilagajanjem oddaljenosti od vozila spredaj (LFA) je napreden sistem, ki prilagaja pospeševanje, zaviranje in obračanje volana vozilu spredaj. Vaše vozilo se celo samodejno premakne, če se avtomobil pred vami premakne v treh sekundah po tem, ko se je ustavil.

+

Brezžično polnjenje mobilnih naprav

Prazna baterija? Z brezžičnim polnjenjem na posebej za to predvidenem predalu v sredinski konzoli boste napolnili telefon, medtem ko ste še naprej osredotočeni na cesto pred seboj. Brez ukvarjanja s kabli in polnilci!

Testna vožnja

*Cena velja za Kia e-Niro LX Edition 39,2 kWh z že upoštevano eko subvencijo Eko sklada v višini 6.000 EUR, več o pridobitvi in pogojih na www.ekosklad.si. Ob nakupu vozila poslovnim uporabnikom podarimo 11kW AC električno polnilno postajo Standard podjetja Metron (vključuje integrirani polnilni kabelj in dinamični nadzor polnjenja) v vrednosti 1.040,66 EUR (brez montaže). Cena vključuje vse dane popuste in prihranke in ne vključuje kovinske/bele barve in stroška priprave vozila. Popusti in ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Veljavnost ponudbe: 31. 12. 2020. Visokonapetostne litij-ionske baterije Kia v električnih vozilih (EV), hibridnih električnih vozilih (HEV) in priključnih hibridnih električnih vozilih (PHEV) so izdelane tako, da imajo dolgo življenjsko dobo. Baterije krije tovarniška garancija Kia, ki velja 7 let od prve registracije vozila ali do prevoženih 150.000 km – kar od obojega se zgodi prej. Za nizkonapetostne baterije (48V in 12V) v blagih hibridnih vozilih (MHEV) velja garancija Kia, ki zajema obdobje enega leta od prve registracije, ne glede na prevožene kilometre. Samo pri električnih vozilih (EV) Kia zagotavlja 65-odstotno kapaciteto baterije. Zmanjšanja zmogljivosti baterije pri vozilih PHEV, HEV in MHEV garancija ne krije. Za minimiziranje možnega zmanjšanja zmogljivosti baterije upoštevajte navodila v priročniku za uporabo. Več informacij o garanciji Kia poiščite na www.kia.si/garancija.
Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani