Predstavitev Galerija Specifikacije
Predstavitev Galerija Specifikacije
Kia Ceed Sportswagon

Lastnosti

+

Sistem za preprečevanje naleta (FCA)

Če vam pade koncentracija, ta sistem zagotavlja takojšnje opozarjanje. Zaznava, če se ne odzovete na opozorilo in samodejno zavira, da se izogne ali zmanjša možnost nesreče.

+

Pametni ključ z gumbom za zagon/ugašanje motorja (Start/Stop)

Začetek vaše zabavne vožnje ne more biti enostavnejši: uživajte v daljinskem odklepanju s pametnim ključem in gumbom za zagon motorja (start/stop sistem), ki vam omogoča prižiganje in ugašanje motorja zgolj s pritiskom na gumb.

+

Sistem za opozarjanje voznika na nezbranost (Driver Attention Warning)

Sistem spremlja različne vozniške vzorce in zazna, če izgubljate zbranost za volanom. Če kažete znake zaspanosti in nezbranosti, vas opozori z opozorilnim zvokom in simbolom med merilniki.

+

Pametno samodejno parkiranje

Ta sistem olajša parkiranje, ki je zdaj lažje kot kdajkoli prej. Uporablja prednje, stranske in zadnje senzorje, ki vam pomagajo pri vzporednem, pravokotnem parkiranju in parkiranju pod kotom. Vse, kar morate narediti je, da nadzorujete stopalko za zaviranje in plin in prestavite vzvratno.

+

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (Lane Keeping Assist)

Ta sistem uporablja kamero na vetrobranskem steklu s katero spremlja talne označbe. Če začnete zapuščati vozni pas brez uporabe smernikov, vas sistem opozori in celo preusmeri vozilo nazaj na vaš vozni pas.

+

Sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu (Lane Following Assist)

Uglajeno in varno: Ta sistem pomeni velik korak naprej proti polavtonomni vožnji – ohranja vas v sredini vašega voznega pasu, obenem pa ves čas nadzira potovalno hitrost vozila in razdaljo do vozila spredaj, samodejno pospešuje, zavira in ustavlja, ko je potrebno.

Družina Ceed

Novi Ceed

Več o modelu

Novi Ceed Sportswagon

Več o modelu

Novi ProCeed

Več o modelu

Novice

Test: Kia ProCeed 1.4 T-GDI GT-Line
www.siol.net, 16.08.2019

Kia proceed je v osnovi karavan s pomembnim priokusom prestiža, ki se izraža z atraktivno zasnovo shooting brake.

Preberite več

Test: Kia SW Ceed 1.0 T-GDI Edition
www.volan.si, 13.08. 2019

Ceed je po germansko odličen

Takšen karavan oziroma sportswagon je torej zelo uporaben in vsesplošno dober avtomobil s prijetno lego in dovolj dobrim menjalnikom, zanimiva pa je tudi cena, ki s popustom znaša le 17.410 EUR.

Preberite več

Vsestranska Kia z evropskim bliščem še boljša tekmica
avto.finance.si, 07.07.2019

Kia z oblikovno in tehnično prenovo sportagea postavlja dobra merila med športnimi terenci ter se drži pravila, da zmagovite formule ne gre spreminjati.

Preberite več

Testna vožnja

Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani