SEZONSKI PREGLED VOZILA

Jeseni in pozimi je vožnja zahtevnejša, saj je cestišče pogosto mokro, zasneženo ali poledenelo, vidljivost pa majhna. Zato je toliko pomembneje, da si vnaprej zagotovite brezskrbnost na poti. Za to poskrbi sezonski pregled vaše Kie, ki ga opravimo strokovno in po zelo ugodni ceni. Pregled vključuje sklope vozila, ki so ključni za vašo varno vožnjo.

Storitev vključuje pregled:

 • hladilnega sistema,
 • pogonskih jermenov,
 • nivoja tekočin (motorno olje, zavorna in hladilna tekočina, tekočina za servo volan),
 • zavornega sistema (debeline zavornih ploščic in diskov),
 • stanja platišč in pnevmatik (stanje, profil, tlak),
 • izpušnega sistema (optično),
 • kapacitete akumulatorja,
 • klimatske naprave (gretje in hlajenje),
 • karoserije in poškodb zunanjosti,
 • servisnega intervala,
 • osvetlitve (zunanja in notranja) in morebitnih odprtih tehničnih vpoklicev
*Pregled ne vključuje morebitnih dodatnih stroškov dela in vgradnje materiala.

Brezplačno do posodobljene navigacijske karte

Vožnja, ki nas pelje novim dogodivščinam naproti, je z učinkovito navigacijo še prijetnejša. Vsako novo vozilo Kia oziroma vozilo Kia z datumom pričetka garancije, ki je mlajši od 31. marca 2013 in serijsko vgrajenim navigacijskim sistemom znamke LG, avtomatsko prejme 6 brezplačnih** letnih navigacijskih kart. Zato že sedaj rezervirajte termin posodobitve navigacije pri svojem zastopniku Kia!

Prijava na servis

Je vaš akumulator brezhiben?

Akumulator napaja vse električne naprave v vozilu, vključno z varnostnimi elementi, kot so zračne blazine in zavorni sistem ABS, infotainment sistem in navigacijo. Njegova kapaciteta mora biti primerna za vse pogoje vožnje. Če imate z akumulatorjem v vozilu težave, predlagamo, da ga v pregled zaupate pooblaščenemu serviserju Kia, ki bo poleg akumulatorja preveril tudi stanje jermenov.

S pregledanim in po potrebi zamenjanim akumulatorjem si boste zagotovili brezskrbno vožnjo, se izognili nepredvidenim stroškom ter ohranili optimalno delovanje elektronskih komponent vaše Kie. Mi pa bomo ob morebitni zamenjavi poskrbeli tudi za naravo – stari akumulator bo servis brezplačno prevzel in oddal na uničenje.

Oglejte si ponudbo akumulatorjev
**Posodobitev navigacijskih kart vključuje 6 letnih posodobitev znotraj osnovne Kia 7 letne garancije. Na servisu lahko nastanejo stroški dela za porabljen čas potreben za izvedbo posodobitve. Posodobitev je na voljo zgolj pri pooblaščenem Kia zastopniku oz. serviserju. Kia ne prevzema odgovornosti za kvaliteto podatkov navigacijskih kart.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Poiščite zastopnika
Obseg in cena izdelkov iz ponudbe opreme za nadgradnjo sta odvisna od modela vozila, osnovne opreme in leta izdelave. Slike so simbolične. Vse ponudbe vključujejo DDV in se lahko med letom spremenijo. Občasno se lahko zgodi, da izdelki zaradi večjega povpraševanja niso takoj na voljo. V ponudbi niso zajeti stroški montaže, če ni navedeno drugače. Rezervni deli Economy Line niso na voljo za vse modele Kia. Za več informacij glede ponudbe za vaše vozilo povprašajte svojega servisnega svetovalca Kia. Ponudbe so na voljo izključno pri pooblaščenih serviserjih KIA. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb.
Vsa Kompaktna SUV Športna EV / Hibridna Karavani