7 LET GARANCIJE KIA

2.555 dni / 150.000 km brez skrbi

7 brezskrbnih let

Vsi Kiini modeli se ponašajo z najdaljšo evropsko garancijo. Splošna garancija za celotno vozilo velja kar 7 let oz. do 150.000 prevoženih kilometrov (brez omejitve kilometrov prva 3 leta). 7-letna garancija na najboljši način predstavlja tri Kiine temeljne vrednote – kakovost, zanesljivost in dinamičnost.

Najdaljša garancija v Evropi

7-letna garancija je najdaljša evropska garancija med vsemi velikoserijskimi vozili.

Prenosljivost

Garancija je prenosljiva na različne lastnike vozila, seveda pod pogojem, da je bilo vozilo vzdrževano v skladu s Kiinimi servisnimi zahtevami.

7 doooolgih let

7 je pravljično število in prav rekordno dolga garancija vas bo popeljala v pravljični svet brezskrbnosti, saj so zanesljivost, varnost in uživanje v vožnji naša skrb.

Najsodobnejša proizvodnja

Zahvaljujoč eni najsodobnejših evropskih tovarn, ki se nahaja v slovaški Žilini, Kia kupcem ponuja največje zadovoljstvo - visokokakovosten avtomobil, ki zaradi najdaljše evropske garancije kupcu omogoča bistveno zmanjšanje stroškov vzdrževanja vozila.

“Naj ideja” po magazinu Avtocar

Najdaljša evropska garancija - 7-letna Kiina garancija za model cee’d je bila ob svoji naznanitvi konec leta 2006 po mnenju ugledne britanske avtomobilske revije Autocar razglašena za “Najboljšo idejo leta 2006”. Povsem upravičeno, saj je to še vedno revolucionarna in pogumna odločitev, ki ji ni para na evropskih tleh!

7 LET ZA ZUNANJOST IN NOTRANJOST

Revolucionarna 7-letna garancija ni le najdaljša, mi verjamemo, da je tudi najboljša v Evropi.
Samo nekateri deli, kot naprimer potrošni material, so izključeni iz te edinstvene ponudbe.
Nobenih skritih in neprijetnih presenečenj. Zadovoljstvo serijsko.
Notranja oprema
Tkanine
Električna napeljava
Karoserija
Motor
Podvozje
Pogonski sklop in baterija

Kia ponuja na baterije prav tako garancijo kot za celotno vozilo - dolgih in brezskrbnih 7 let. Novi KIA Soul je edino električno vozilo z revolucionarno 7-letno garancijo.

7 KLJUČNIH PREDNOSTI

NAJVIŠJI STANDARDI

Vozila Kia so narejena v skladu z najvišjimi standardi avtomobilske industrije. Gre za izjemno kakovost, ki Kii daje takšno samozavest, da lahko ponudi najdaljšo garancijo v Evropi.

NAJDALJŠA EVROPSKA GARANCIJA

Kia je edini avtomobilski proizvajalec v Evropi, ki daje 7-letno garancijo, kar vam omogoča brezskrbno vožnjo.

GARANCIJA NA CELOTNO VOZILO

7-letna garancija velja za celotno vozilo, kar pomeni, da boste imeli povsem enako garancijo od 1. do 2.555. dne lastništva.

PRENOSLJIVOST GARANCIJE

Garancija je prenosljiva na bodoče lastnike vozila. To pomeni, da bo 3 leta stara Kia še vedno imela daljšo garancijo kot večina novih konkurenčnih vozil.

NIZKI STROŠKI VZDRŽEVANJA

Stroški vzdrževanja vašega vozila bodo s to radodarno ponudbo nižji in prodajna vrednost vašega rabljenega vozila večja.

BREZPLAČNA GARANCIJSKA POPRAVILA

V primeru nepredvidenih garancijskih zahtevkov bodo tako deli kot storitve brezplačni.

ŠIROKA SERVISNA MREŽA

Kiina 7-letna / 150.000 km garancija velja v vseh državah EU (+ BiH, Srbija, Črna gora, Norveška, Švica, Islandija in Gibraltar) ter v skladu z lokalno zakonodajo.

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

KATERA VOZILA IMAJO 7 LETNO GARANCIJO?
7-letna garancija velja za vsa nova vozila.
ALI JE TO GARANCIJA ZA CELOTNO VOZILO ALI PA JE OMEJENA NA DOLOČENE DELE?
To ni takšna garancija kot jo ponujajo nekatere zavarovalnice. Gre za tovarniško garancijo, ki velja za celotno vozilo in velja od 1. do zadnjega dne sedmih let.
ALI JE KAKŠNA OMEJITEV GLEDE ŠTEVILA PREVOŽENIH KILOMETROV?
Prva tri leta velja neomejeno število prevoženih kilometrov, za celotno obdobje garancije pa velja do 150.000 kilometrov.
ALI SO KAKŠNI DELI, KI JIH GARANCIJA NE KRIJE?
Nekateri deli vozila imajo naravno dobo trajanja in jih garancija krije krajši čas. To so: akumulator, naknadno vgrajena Kiina originalna dodatna oprema (12 mesecev brez omejitve kilometrov), avdio sistem, navigacija in ostali avdio priključki (36 mesecev oz. 100.000 km) in lak (60 mesecev oz. 150.000 km). Potrošni material ni predmet garancije.
KAKO JE MOGOČE, DA EDINO KIA PONUJA 7 LETNO GARANCIJO OZ. 150.000 km?
Zahvaljujoč našim proizvodnim procesom tako v Evropi kot drugod po svetu smo pri Kii prepričani v vrhunsko kakovost naših vozil, tako da edino mi lahko ponudimo edinstveno garancijo, ki ji ni para nikjer v Evropi.
ALI JE GARANCIJA PRENOSLJIVA NA NASLEDNJEGA LASTNIKA?
Da, brez kakršnihkoli težav.
KAKO PA JE GLEDE GARANCIJE NA PRERJAVENJE?
Za vsa naša vozila velja garancija na prerjavenje vsaj 7 let.

Natančni pogoji garancije so na voljo v garancijski knjižici vozila oziroma pri pooblaščenem prodajalcu.