Pravno obvestilo

Izjava o varstvu osebnih podatkov

  1. Upravljavec osebnih podatkov zbranih preko te spletne strani je KMAG, Kia Motors Adria Group, zastopstvo d.d., Leskoškova cesta 2, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju kot »mi« ali »upravljavec«).
  2. Vaše osebne podatke zbiramo samo v kolikor se sami odločite, da nam jih posredujete. S posredovanjem podatkov soglašate, da upravljavec vaše osebne podatke in informacije hrani, obdeluje in uporablja za naslednje namene: komuniciranje z vami, statistična obdelava, segmentacija potrošnikov, obdelava preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, gradiva in vabil, izvajanje neposrednega trženja (preko telefona, e-pošte, SMS sporočil in navadne pošte), ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje.
  3. Zaradi zagotavljanja storitev, lahko vaše osebne podatke posredujemo tudi pooblaščenemu zastopniku iz mreže KIA ali kateremu od naših pogodbenih obdelovalcev, zaradi česar lahko stopi v stik z vami tudi katera izmed teh oseb. Razen predhodno navedenim osebam, vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nobenim drugim tretjim osebam.
  4. Vaše osebne podatke bomo začeli obdelovati v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do vašega eventualnega pisnega preklica. Osebni podatki, ki nam jih posredujete preko te spletne strani se lahko združijo z vašimi osebnimi podatki, ki smo jih pridobili preko naših zastopnikov. Zbrani osebni podatki ne bodo uporabljeni v nasprotju z vašo voljo.
  5. V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic ter obveznosti, zagotavljamo vse ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe potrebne za varno obdelavo in v celoti spoštujemo vsakokrat veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
  6. Zbiranje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V kolikor privolitve za obdelavo osebnih podatkov ne boste podali, vas ne bomo mogli obveščati o novih izdelkih in storitvah, reklamnih akcijah oziroma sicer komunicirati z vami. Osebno privolitev za obdelavo podatkov lahko kadarkoli prekličete, prav tako lahko kadarkoli zahtevate vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris vaših osebnih podatkov in sicer tako, da nas pisno kontaktirate na naslov: Leskoškova cesta 2, 1000 Ljubljana ali pošljete elektronsko sporočilo na naslov: rabljenalj@kmag.net.

Lastnik spletnih strani:
KMAG d.d.
Leskoškova 2
1000 Ljubljana