• Spoznajte novi Kia Sorento

  Popolnoma novi Kia Sorento.

  Z novim prefinjenim dizajnom.

 • Drzen slog zunanjosti

  Drzen slog zunanjosti.

  Z gladkim, nazaj podaljšanim profilom.

 • Luksuzno oblikovana kabina

  Navdihujoč in drzen.

  Še višja stopnja estetske prefinjenosti.

 • Izstopajoča pojavnost na cesti

  Izstopajoča pojavnost na cesti.

  Z mišičasto in odločno držo.

360°

Začni 360° pregled
Klikni & povleci

Dizajn

Izjemna kakovost.
Vsak dan.

Navdihujoč & drzen.

Z obilico oblikovalskih izboljšav se je Sorento, Kiin najbolj luksuzen SUV, povzdignil na še višjo stopnjo estetske prefinjenosti.

Od vizije do uresničitve.

Dizajn v akciji.

Novi Sorento je oblikovalsko izboljšanje, saj so spremembe postopne in poudarjajo gladek in nazaj zategnjen profil ter drzno pojavnost na cesti.

Panoramsko strešno okno

Več svetlobe, pa naj bo dež ali sonce.

Panoramsko strešno okno.

Stekleno strešno okno, ki se razteza nad prednjimi in zadnjimi sedeži, na opcijski dvojni panoranski strehi odpira dodatno dimenzijo prostosti in sončne svetlobe.

Notranji materiali prijetni na otip

Potipajte pravo kakovost.

Vrhunski materiali v kabini.

Tkanine prijetne na otip, usnje, pourjen visoki sijaj, mat-kromana končna obdelava … Kiini oblikovalci so ustvarili pristen luksuz, ki je obenem videti izjemno ter nudi vrhunsko udobje.

Zaobljena armaturna plošča

Obline, obline in še več oblin.

Uglajena notranjost.

Sorento je navdihnjen z vizijo luksuzne modernosti in prostornosti. Konture kabine spremljajo stilske gladke linije in moderno inštrumentno ploščo. Ustvarjen, da vas očara v trenutku.

Videti in biti viden.

LED luči.

Zaznamujejo ga novi povišani motorni pokrov ter izstopajoči sprednji LED žarometi, ki izboljšujejo ne le vidljivost na cesti, ampak tudi vizualni vtis. Za pravo mešanico varnosti in stila so na voljo tudi zadnje LED luči.

Tehnologija

Drzni novi standard med športnimi terenci.

Vrhunska tehnologija, ki jo boste vzljubili.

Brezkompromisna inovativnost. Kia Sorento nudi veliko pametnih rešitev, ki bodo izboljšale vozniško izkušnjo. Tako za voznike kot tudi za sopotnike.

Pogled iz ptičje perspektive.

Zaslon s pogledom 360°.

Uživajte v celovitem pogledu. Zahvaljujoč zaslonu s pogledom 360°, ki uporablja 4 kamere, preglednost dogajanja na parkirišču ni bila še nikoli tako dobra.

Pomoč pri upravljanju.

Sistem za opozarjanje pri menjavi voznega pasu.

Aktivni varnostni sistem opozarja v primeru nenamernega zapuščanja voznega pasu.

Strokovnjak za ozke prostore.

Pametni sistem za pomoč pri parkiranju.

Ta sistem je narejen tako, da vam pomaga pri bočnem, sprednjem in vzvratnem parkiranju. Prepoznava ustrezno parkirno mesto, usmerja in ocenjuje oddaljenost okrog vašega Sorenta.

Odprite prtljažnik brez truda.

Pametna prtljažna vrata.

Sorentov prtljažnik se samodejno odpira, ko v bližini začuti vaš pametni ključ. Na ta način je zelo olajšano nalaganje prtljage, ko imate polne roke.

Povsem nova perspektiva.

Zaznava mrtvega kota.

Radarski senzor spremlja vozilo za vašim Sorentom. V primeru, da se to vozilo začne približevati in vas prehitevati, vas bo sistem opozarjal, s čimer se zmanjšuje možnost trka.

Ohranjajte varnostno razdaljo.

Pametni tempomat.

Ta pametna aktivna varnostna tehnologija deluje enako kot tempomat. Ko sistem zazna vozilo pred sabo, samodejno zmanjša hitrost ali celo ustavi vozilo na varno razdaljo in preprečuje trke.

Avdio-vizualni navigacijski sistem

Vedno na pravi poti.

Avdio-vizualni navigacijski sistem.

Izbirajte med AVN sistemom z naprednim 7-palčnim ali 8-palčnim zaslonom na dotik s prepoznavo glasu in vgrajenim Premium Infinity™ avdio sistemom.

Premiumski avdio brez primere.

Infinity™ avdio sistem.

Infinity avdio sistem prihaja s desetimi zvočniki, zunanjim ojačavalcem ter jakostjo, ki se prilagaja hitrosti vozila, kar omogoča pravo avdio izkušnjo.

Zelo dobra povezljivost.

USB, iPod® in več.

Predvajajte glasbo z iPoda, USB ključka ali drugih kompatibilnih naprav preko vgrajenega 3,5 mm (analognega) in USB priključka.

Vedno pozna vaše omejitve.

Sistem za obveščanje o hitrostnih omejitvah.

Zahvaljujoč vgrajeni kameri, ki prepoznava obcestne prometne znake s hitrostnimi omejitvami, in prikazom le-teh na inštrumentni plošči omogoča brezskrbno vožnjo.

Udobje

Še več razlogov za smeh.

Uživajte v luksuznih dodatkih.

Novi Kia Sorento je narejen tako, da zadovolji dva glavna cilja: da vaše življenje olajša in polepša.

Povečana kabina

Več prostora. Več svobode.

Povečana kabina.

Nova oblika je povečala zunanjost medosno razdaljo, kar pomeni več prostora za glavo in noge voznika in sopotnikov.

Vzemite vso prtljago, ki jo potrebujete.

Prilagodljivi sedeži.

Naredite si svojo razporeditev sedežev, ne glede na velikost ali nerodnost kosov prtljage. To med drugim vključuje podiranje druge sedežne vrste (v razmerju 40/20/40) in omogoča udobno vožnjo z zajetnim prtljažnim prostorom.

Ustvarjen za čisti užitek.

Udobni sedeži.

Udobno se namestite v Sorentovih lepo izdelanih sedežih iz mehkega usnja in uživajte v​ vožnji. Sovoznikov sedežev je nastavljiv v 8 smeri, voznikov pa razvaja še s 4 dodatnimi možnostmi el. nastavljive podpore v ledvenem delu.

Ohranite topoloto ali svežino.

Vsevremensko udobje.

Ogrevani sedeži s tremi stopnjami nastavitev vas bodo ogreli mrzlih dneh, v vročih poletnih dneh pa voznik in sovoznik lahko uživata v hlajenih sedežih. Udobje za vse vremenske pogoje.

7-letna garancija

7-letna garancija

7-letna garancija.

Ena skrb manj.

Predstavljajte si, da lahko kupite 7 let brezskrbnosti. Prav s tem dodatkom prihaja vaš novi Kia Sorento. Garancija velja za celotno vozilo. Zakaj nudimo tako dobro ponudbo? Zato, ker je Sorento prestal številna testiranja po najvišjih standardih. Čeprav imate 7-letno garancijo, smo skorajda prepričani, da je ne boste potrebovali. Garancija je popolnoma prenosljiva na nadaljnje lastnike ter povečuje vrednost ob nadaljnji prodaji vozila.

Revolucionarna 7-letna garancija (oz. do 150.000 km) velja v vseh državah EU (+ BiH, Srbiji, Črni gori, Norveški, Švici, Irski in Gibraltarju) v skladu z lokalno zakonodajo.