Spoznajte KIA
kakovost
7 stopenj KIA kakovosti

KIA - KAKOVOST ZA VSE LJUDI

Ne glede na to ali gre za obliko, varnost ali udobje, smo pri razvoju vozil največji poudarek namenili ljudem, ki sedijo v njih. Zato naši modeli tako dobro zadovoljujejo potrebe naših strank - naš cilj je narediti popolno kombinacijo stila in udobja, aktivnih in pasivnih varnostnih pripomočkov, prostornosti in večuporabnosti, varčnosti in užitka v vožnji. Kamorkoli vas bo pot zanesla, ste lahko prepričani, da se boste počutili odlično.

NAVDUŠUJOČA EDINSTVENOST:

NAŠ VEČKRAT NAGRAJENI DIZAJN

Pod taktirko večkrat nagrajenega Kiinega glavnega oblikvoalca Petra Schreyerja se je Kiin dizajn prelevil v prečiščene, sodobne oblike pri katerih takoj veste, da je to Kia. Najsi gre za Sportaga, Optimo, Vengo, Soula, Ria ali PIcanto, težko je najti model Kie, ki ni prejel kakšne mednarodne nagrade za oblikovanje. IF in red dot nagrade so med najbolj cenjenimi v avtomobilskem sektorju, za katere je Peter Schreyer rekel: "Vse te nagrade so čudovito priznanje naše strategije vmestitve dizajna v osrčje znamke Kie."

> Več

TO LAHKO ČUTITE

PRI VSAKEM DETAJLU

Veliko naporov vlagamo v to, da kakovost naših vozil ne le vidite, ampak tudi čutite - pri vsakem posameznem detajlu. Kakovostni materiali, proti vozniku usmerjeni premijski elementi, inovativni pripomočki za čimboljše udobje, sodobni avdio sistemi, možnost individualizacije notranjosti in najstrožji standardi kakovosti: notranjost naših vozil je res impresivna in zagotavlja viden dokaz naših visokih standardov.

ZADOVOLJSTVO STRANK

Največji izziv za vsakega avtomobilskega proizvajalca je doseči najvišjo možno stopnjo zadovoljstva strank. Osnova za to je vrhunska kakovost vozil, ki je odvisna od tehnoloških standardov proizvodnje in učinkovitosti sistema spremljanja le-te. Naša tovarna v slovaški Žilini je ena najsodobnejših, najbolj okolju prijaznih in najbolj učinkovitih avtomobilskih tovarn v svetu. Tam naša vozila proizvajajo in pregledujejo specialisti v skladu z najvišjimi standardi avtomobilske industrije. Ta kakovost nam daje takšno samozavest, da lahko našim strankam nudimo najdaljšo garancijo v Evropi - 7 let, 2.555 dni ali 150.000 prevoženih kilometrov brezskrbne vožnje.

> Več

IZJEMNA UČINKOVITOST

ČISTI UŽITEK

Novi standard kakovosti motorjev: naša najnovejša družina varčnih motorjev in menjalnikov je nastala z namenom zagotavljanja varčnosti v kombinaciji z maksimalnim užitkom v vožnji. Kiini novi bencinski in dizelski motorji vključujejo tehnološke prednosti, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisije škodljivih plinov - ob tem zmanjšujejo stroške vzdrževanja in zagotavljajo dinamičnost, vzdržljivost in vrhunske vozne lastnosti.

> Več

ECODYNAMICS

ODGOVORNO PREMIKANJE NAPREJ

Ohranjanje narave je naša nenehna skrb. Zato ne le, da izpolnjujemo najstrožje zahteve glede varovanja okolja in predelave odpadkov skozi vse proizvodne faze, temveč že leta delamo na okoljski izboljšavi naših vozil. Naše najbolj okolju prijazne različice se ponašajo z oznako "EcoDynamics." EcoDynamics pomeni čisti užitek v vožnji, ampak z okolju prijaznejšimi tehnologijami, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisij izpušnih plinov.

> Več

ZVOK NATANČNOSTI

Najsi gre za zvok zapiranja vrat, poganjanja motorja ali prestavljanja, je akustika vozila eden ključnih dejavnikov, ki vplivajo na udobje potnikov. Z nenehnim zmanjševanjem teže naših vozil, z uporabo vrhunskih materialov in izjemno izdelavo, so naši inženirji uspešni pri zmanjševanju hrupa na minimum v vseh naših modelih. Nenazadnje ne želimo le izpolnjevati neke naše smernice, ampak jih nenehno presegati. Pri vsakem detajlu.