Predstavitev Galerija Specifikacije

Lastnosti

+

Pametni tempomat (SCC)

Radarski senzor, nameščen za motorno masko, meri razdaljo do spredaj vozečega vozila in z uravnavanjem hitrosti samodejno ohranja varno razdaljo brez voznikovega pospeševanja ali zaviranja.

+

Zaznava mrtvega kota (BSD)

Sistem zaznave mrtvega kota uporablja senzorje, ki spremljajo dogajanje zraven vozila in za njim, z vizualnimi znaki opozori voznika na vozila v mrtvem kotu ter s tem pomaga pri varnejši in enostavnejši menjavi voznega pasu.

+

4,2” TFT LCD supervision merilniki

Merilniki med drugim prikazujejo status hibridnega sistema polnjenja, vključno s količino goriva in baterije. Visokoločljivostni zaslon že na prvi pogled olajša branje nešteto informacij.

+

Litij-ionska polimerna baterija

Vzdržljiva in lahka litij-ionska polimerna baterija z zmogljivostjo 1,56 kWh učinkovito nadzira električno energijo in se učinkoviteje hladi. Kia za baterijo nudi kar 7-letno garancijo.

+

Samodejno zaviranje v sili (AEB)

Sistem samodejnega zaviranja v sili, ki ocenjuje podatke s kamere in radarja, lahko zazna morebitno nevarnost trka z vozilom, pešcem ali oviro, ter vas opozori in celo zavre, da ustavi vozilo ali zmanjša škodo.

+

Sistem za pomoč pri nenadni menjavi voznega pasu (LKAS)

LKAS uporablja spredaj nameščeno kamero, ki zaznava robove voznega pasu, ter s samodejnim asistiranjem pri upravljanju volana pomaga vozniku ostati na voznem pasu.