Splošne novice

29. 08. 2016

Znamka z najboljšimi izdelki in storitvami

Ob prvi obletnici delovanja v Mehiki, ki je preseglo vsa pričakovanja, je družba Kia Motors Mexico napovedala začetek proizvodnje hibridnega Nira za tamkajšnji trg. Že konec tega leta bo tako Kia v Mehiki ponudila svoje prvo hibridno vozilo, s čimer bo še okrepila svojo ponudbo v tej veliki srednjeameriški državi.

Kia že 9. najbolje prodajana znamka Mehike
Zahvaljujoč vrhunski kakovosti svojih inovativnih in atraktivnih modelov je Kia v Mehiki izpolnila vse zastavljene cilje. S kar 34.517 prodanimi vozili v zadnjih 12 mesecih -  toliko časa namreč znamka tam posluje – je Kia postala 9. najbolje prodajana znamka na mehiškem tržišču vozil.

V rekordnem času do 73 zastopnikov
"To leto je bilo za vse v Kii polno izzivov in izjemnih dosežkov, saj smo presegli vsa naša pričakovanja," o rezultatih pravi Seong Bae Kim, predsednik in izvršni direktor Kia Motors Mexico, ter dodaja: "Zelo smo veseli in ponosni, da smo ne le presegli prve prodajne načrte, ampak tudi uspešno postavili zastopniško mrežo po vsej državi, ki našim strankam zagotavlja vrhunsko storitev."

Bogata prodajno-servisna mreža
Eden Kiinih strateških stebrov v 120-milijonski Mehiki je utrditev prodajno-servisne mreže. Danes jo sestavlja 73 zastopnikov, ki pokrivajo 94 % državnega ozemlja. V sklopu praznovanja prve obletnice delovanja je mehiška Kia v rekordnem času odprla 25 novih zastopstev v 21 krajih po državi.

Kia Motors Mexico v letu 2016 pričakuje prodajo 45.000 vozil, s čimer namerava doseči 3-odstotni tržni delež. S tem bi se znamka, ki nudi 7-člansko modelno paleto (Sportage, Sorento, Forte (Cerato), Rio, Optima, Soul in Niro), do konca leta predstavila kot zelo konkurenčna.

Znamka z najboljšimi izdelki in storitvami
"Imeli smo zelo uspešno leto. Zagotovo je to neverjeten dosežek v dejavnosti, kjer tekmuje preko 40 znamk ”, pravi Horacio Chavez, poslovodni direktor Kia Motors Mexico, ter dodaja: "Kakorkoli že, stopamo novim izzivom naproti in vsak dan znova potrjujemo kakovost naše znamke. Imamo najboljše izdelke in storitve ter cilj doseči 5-odstotni tržni delež v naslednjih štirih letih."


***
Korporacija Kia Motors (www.kia.com) – proizvajalec kakovostnih vozil za mlade po srcu – je ustanovljena leta 1944 in je najstarejši korejski avtomobilski proizvajalec. Kia letno proizvede 3 milijone vozil v 11 tovarnah v 5 državah, ki jih prodajajo in servisirajo v 180 državah. Kia danes ima več kot 50.000 zaposlenih po vsem svetu in letne prihodke v višini 44 mlrd. dolarjev. Kia je glavni pokrovitelj teniškega grand slama Australian Open in uradni avtomobilski partner mednarodne nogometne zveze FIFA in evropske zveze UEFA – pokrovitelj svetovnega in evropskega prvenstva v nogometu. Korporacijski slogan – "The Power to Surprise" (Moč presenečanja)– predstavlja znamkino globalno zavezanost presenečanju sveta s svojimi vznemirljivi in vrhunskimi vozili, ki presegajo pričakovanja strank.

 

25. 08. 2016

Na kantavtorskem festivalu S.O.S. - Sound of Streets, ki se bo odvijal 1. in 2. septembra v Mariboru, bo kot  uradno vozilo organizatorjev 'nastopil' tudi Kia Sportage. Priljubljeni novi športni terenec bo olajšal prevoze in poskrbel, da se bodo domači in tuji glasbeniki počutili udobneje.     Festival S.O.S. - Sound of Streets, ki je zaživel s pomočjo... Več ...

24. 08. 2016

Prihajajoči Rio izstopa s progresivno novo zunanjostjo in notranjostjo, ki so ju zasnovali in zrisali oblikovalci v Kiinih centrih v Frankfurtu in kalifornijskem Irvineu, v tesnem sodelovanju s Kiinim glavnim centrom v korejskem Namyangu. Ravne linije in gladke površine Riu dajejo prepoznaven, a hkrati nov značaj, medtem ko mu daljši prednji previs, pokrov motorja in medosna... Več ...

22. 08. 2016

Kiini modeli Optima, Sorento, Soul in Sedona, ki se na nekaterih trgih prodaja kot Grand Carnival, so v nedavni študiji J.D. Power APEAL o avtomobilskih zmogljivostih, izvedbi in videzu zmagali v svojih razredih. Velika štirikratna zmaga je Kio postavila na 3. mesto med vsemi neluksuznimi znamkami, kar je velik skok v primerjavi s 7. mestom iz leta 2015. Priznanje prihaja nedolgo po odmevni Kiini zmagi v študiji J.D. IQS o... Več ...

18. 08. 2016

Najugodnejše financiranje ta hip Kia zdaj ob nakupu vozila ponuja brezobrestno financiranje (EOM=0%, brez stroškov odobritve), ki traja 60 mesecev, pri čemer so že prej izjemno ugodne cene vozil ostale nespremenjene. Gre za popolnoma transparentno financiranje in pregledno ponudbo brez drobnega tiska. Za razliko od konkurenčnih ponudb so cene novih vozil Kia kljub... Več ...