Splošne novice

15. 04. 2016

- Začetek serije dogodkov Kia na turneji - spektakla, kjer so v ospredju vozila Kia, zabava in veeeliko nagrad

Kia Motors, najstarejši korejski avtomobilski proizvajalec, bo s tem koncem tedna začela s tradicionalnimi dogodki Kia na turneji 2016, ki so bili v preteklih letih bolj znani pod imenom Kia Road Show. Gre za serijo dogodkov, namenjenih ljubiteljem dobrih avtomobilov, zabave in športa. Letos se bo dvodnevni avtomobilski spektakel ponovno odvijal v vseh večjih mestih po Sloveniji.

Spoznavanje modelov Kia bodo popestrile sproščene aktivnosti, ki bodo povsem v znamenju Evropskega prvenstva v nogometu - EURO 2016, katerega dolgoletni sponzor je Kia.

Obiskovalci se bodo lahko zabavali s sodelovanjem na turnirju v ročnem nogometu in zavrteli kolo sreče, ki bo srečne udeležence nagradilo z nogometnimi izdelki z motivom EURO 2016.
Že zdaj pa lahko vsi sodelujejo v Kiini nagradni igri in osvojijo vikend z novim Sportagem ali enega od promocijskih paketov Kia!
Kia med dogodki obljublja nagrade za prav vsakega obiskovalca.

Seveda bodo največ zanimanja poželi avtomobili Kia – med njimi je potrebno posebej izpostaviti novega Sportaga ter družino cee'd in pa električnega posebneža, ki sliši na ime Soul EV, ki ga bodo lahko stranke tudi preizkusile.

Med samimi dogodki stranke imajo možnost nakupa vozil KIA po še ugodnejših pogojih, ki bodo veljali le v času trajanja dogodka (2 dni) in le pri tistem zastopniku, kjer se dogodek odvija.

Vsi, ki bodo opravili testno vožnjo s katerokoli Kio pa bodo sodelovali v nagradnem žrebanju za ogled otvoritvene tekme Euro 2016 med gostitelji Francozi in Romuni, ki bo 10. junija v Parizu – nagrada velja za 2 osebi in vključuje vse stroške (letalske vozovnice, hotelska nastanitev, ogled tekme, pogostitev ipd.). Zagotovo je to nagrada zaradi katere se splača odpeljati katerokoli Kio pri kateremkoli zastopniku med trajanjem nagradne igre.  

 

Več informacij o samih dogodkih na: www.kia.si/turneja

Zaenkrat so potrjene sledeče lokacije in datumi dogodkov:

•    Ljubljana (Interspar Vič): 16.- 17.04.;
•    Kranj (Qlandia): 23.-24.04.;
•    Maribor (Rutar): 07.-08.05.;
 
Obiščite nas in na brezplačni testni vožnji zapeljite svojo sanjsko Kio.
Prijavite se na testno vožnjo in si izberite željeni model: http://www.kia.si/test_drive

 

07. 04. 2016

V predzadnji marčevski številki uglednega nemškega Auto Bilda so objavili vzporedni test štirih športnih terencev – Hyundai Tucson, Mazda CX-5, Ford Kuga in Kia Sportage, kjer se je slednji najbolje izkazal. Leta 2013 so v 15. številki novinarji Auto Bilda o starem Sportagu napisali, da “manjka pika na 'i’ – ugodna cena in 7-letna garancija so veliko prispevali k odločitvi za nakup starega modela Sportage” in podali še nekaj mnenj na osnovi najnovejših obsežnih testiranj: “Novi model Sportage pa se bo strankam prav tako zelo prikupil, še celo tistim, ki ga do sedaj niso imeli v ožjem izboru za nakup... Več ...

04. 04. 2016

Kia Motors je še enkrat potrdila svoj sloves proizvajalca vozil po najvišjih oblikovalskih standardih, saj je Kia pobrala dve nagradi red dot za oblikovanje izdelka za leto 2016, kar je ena naprestižnejših mednarodnih nagrad za industrijsko oblikovanje. Novi športni terenec Kia Sportage in limuzina Optima – Kiina najnovejša modela – sta prejela nagrado red dot. Nedovisna žirija je celo Optimo... Več ...

15. 03. 2016

Zima je namreč gotovo vplivala nanjo – nizke temperature, sneg, led, luknje in sol na cestišču so lahko pustile sledi na akumulatorju, pnevmatikah, filtrih, amortizerjih, zavorah in še drugje. Zdaj je priporočljivo, da poskrbite za vzdrževanje in se tako izognete dragim popravilom v prihodnosti.    Največja prednost pooblaščenih Kia servisov je prav v tem, da strokovno usposobljeno osebje vaše vozilo pozna do potankosti. Z rednim vzdrževanjem bo vaš avtomobil varen in zanesljiv... Več ...

24. 02. 2016

Slovenci smo znani po tem, da nam ekstremni športni podvigi dišijo in se jih čisto nič ne bojimo. Pred dnevi sta to dokazala tudi izkušena skakalca Rok Urban in Jaka Rus, ki sta na enem paru smuči skupaj poletela 35 metrov daleč. Pogumna skakalca sta na sedemmetrski skakalnici v Kranju najprej za vajo skočila trikrat in nato v dolini pod Poncami prek 12-metrske naprave zelo hitro napredovala do 40-metrske. 18. februarja sta na tej skakalnici tudi 'uradno' skočila, pred prižganimi kamerami. 35-metrski polet... Več ...