GENEVA MOTOR SHOW 2017

NA OGLED V ŽENEVI: NOVI KIA STINGER, NOVI KIA PICANTO IN ŠE VEČ NOVOSTI

KIA NA AVTOMOBILSKEM
SALONU ŽENEVA 2017
KJE IN KDAJ NAS NAJDETE
Novinarska dneva: 7. marca: 7:30 - 18:00
8. marca, 7:30 - 18:00
Odprto za javnost: 9. - 19. marca,
10:00 - 20:00 (ponedeljek - petek),
9:00 - 19:00 (sobota- nedelja)
Novinarska konferenca: 7. marca: 8:45
Kraj: Dvorana 6, razstavno mesto št. 6421
> VEČ INFORMACIJ

Doživite kopico vznemirljivih premier in impresivnih inovacij – skupaj z vami v Ženevi letos praznujemo ene izmed najbolj izjemnih obogatitev Kiine modelne ponudbe.

Naša najbolj izstopajoča ženevska zvezda - letos smo imeli kar 4 - je bil zagotovo novi Kia Stinger. Neustavljivo privlačen že na prvi pogled in vznemirljiv do konca, je najzmogljivejši model, ki ga je Kia kdajkoli naredila. Nova športna limuzina, ki je rezultat dolgoletne predanosti dizajnu in razvoju, je pristni gran turismo po duhu, slogu in zmogljivostih.

Prav tako smo zelo veseli predstavitve povsem novega Picanta, ki v razred mestnih mačkov prinaša nov, bolj mladosten in energičen značaj. Zdaj imate priložnost spoznati drzen, moderen dizajn, nove tehnologije in vsestranskost, ki je kot nalašč narejena za vas.

Kia tako prvič postavi na ogled napredne pogonske sisteme – v dveh izvedenkah obstoječih modelov: križanec Niro Plug-in Hybrid je prvo vozilo na trgu, ki predstavlja prepoznaven slog in vsestranskost križanca skupaj z zelo nizkimi emisijami. Tu je še Optima Sportswagon Plug-in Hybrid, ki združuje vsestranskost karavana z varčnostjo priključnega hibridnega pogona.

In to je šele začetek. Pridite na Kiin razstavni prostor in doživite svet Kie. Veselimo se vašega obiska!

> NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVICE
 

OGLEJTE SI RAZKRITJE KIINIH NOVIH MODELOV

 

ENAKA VELIKOST, VEČJE IDEJE: NOVI KIA PICANTO

Komaj čakamo mladostno in energično novo obliko s še več možnosti prilagajanja vsakemu posamezniku, znotraj in navzven.Medtem ko novi Picanto ohranja svoje kompaktne mere, obenem zahvaljujoč drznejšim karoserijskim linijam in živahnejšim barvam tudi prinaša bolj izstopajoč videz. Moderen in prefinjen dizajn kabine nudi impresiven paket visokotehnoloških pripomočkov za maksimalno varnost in vrhunsko udobje. Ob tem novi Picanto ponuja več prostora za vse v vozilu in njihovo prtljago kot kdajkoli prej.

 

BLEŠČEČ DIZAJN, VZNEMIRLJIVA DINAMIKA: NOVI KIA STINGER

Pripravite se za šok - naš novi gran turismo za katerim se bodo obračale glave. S svojo športno-elegantno postavo in nabildano samozavestjo ter s 3,3-litrim turbo šestvaljnikom in izjemno vozno dinamiko je Stinger tako opazen, da ga ne morete spregledati niti, če bi hoteli. In je pravo utelešenje gran turisma pri katerem gre za potovanje - s svojim high-tech udobjem boste med vožnjo uživali z vsemi svojimi čutili.

 

VEČ VZNEMIRJENJA, NAPETOSTI: NOVI KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

Iščete praktičnost križanca in okolju sprejemljivejše vozilo z nizko porabo goriva? Nova izvedenka nudi oboje – vsestranskost in prava križančeva oblika z naprednim plug-in hibridnim pogonom, ki poskrbi za maksimalni izkoristek goriva. Pravzaprav je novi Kia Niro Plug-in Hybrid edini avtomobil na trgu, ki nudi to edinstveno kombinacijo. Če temu dodamo še dinamične zmogljivosti, uglajeno vodljivost in pametne udobnostne tehnologije, je jasno, da bo novi Niro Plug-in Hybrid še en Kiin zadetek v polno.

 

KO OKOLJSKOST SREČA VSESTRANSKOST: NOVI KIA OPTIMA SPORTSWAGON PLUG-IN HYBRID

Optima Sportswagon združuje vsestranskost običajne Optime Sportswagon z zelo učinkovitim pogonom, ki ga najdemo v limuzini Optima Plug-in Hybrid. Nova izvedenka ima najdaljši doseg izključno na elektriko v svojem razredu. novi priključni hibrid v Optimini karavanski različici prepriča že s svojim videzom, a navduši tudi z notranjostjo, saj je opremljen s številnimi inovacijami - z učinkovitim baterijskim sklopom in izkoriščanjem kinetične energije, ter kopico udobnostnih in varnostnih tehnologij – poleg tega še s 133 litrov večjo prostornino prtljažnika kot limuzinska različica tega modela.

 

OSTANITE V STIKU Z NAMI ZA VEČ PODROBNOSTI!