SALON FRANKFURT 2017

KIA NA AVTOMOBILSKEM SALONU FRANKFURT 2017

Pridite in začutite vznemirjenje – na letošnjem frankfurtskem salonu praznujemo ene najbolj razburljivih novosti iz Kie.

Posebna pozornost bo nedvomno namenjena pogledu v prihodnost, saj svetovno premiero doživlja koncept Kia Proceed. Ta podaljšani hot hatch je naša vizija kako živahni duh pro_cee’da reinkarnirati in oživeti za novo generacijo voznikov – s privlačno obliko, vrhunsko dodelano kabino do najmanjših podrobnosti, izjemnimi zmogljivostmi in še več. To je ponovno rojstvo pro_cee’da, ki je še lepši kot kdajkoli prej.

Prav tako ponosno razkrivamo novega Kia Stonica, ki prinaša drzno obliko, dinamično vožnjo in novo okretnost v razredu kompaktnih križancev. Zdaj imate priložnost, da doživite njegove vodoravne linije, intuitivne pripomočke in napredne tehnologije, namenjene prav vam.

Spoznate lahko tudi duha pristnega gran turisma, ki ga krasijo ikonično drzno oblikovanje, premijska kakovost in zmogljivosti, ki pospešijo utrip srca. Od blizu spoznajte Kia Stinger in ga občudujte z vseh zornih kotov - znotraj in zunaj.

Vse to in še več vas čaka na Kiinem razstavnem prostoru. Obiščite nas in si vzemite čas za podrobno spoznavanje naših novosti. Veselimo se vašega obiska!

KJE IN KDAJ NAS NAJDETE
Novinarski dnevi:
12. in 13. septembra, 8:00 – 19:00
Odprto za javnost
16. – 24. septembra 9:00 – 19:00
Novinarska konferenca:
12. septembra, 13:40
Lokacija:
Dvorana 9 – razstavni prostor B03
 

VIDEO

 

DRZNA NOVA VIZIJA HOT HATCHA: KONCEPT KIA PROCEED

Z utelešanjem duha in športnosti pro_cee’da je podaljšani hot hatch narejen, da združuje novo, agresivno pojavnost z vsestranskostjo 5-sedežnega modela. Nizek, vitek in lahek, s športnim videzom in mišičastimi proporcami – s svojim izstopajočim dizajnom se izjemno dopolnjuje z edinstvenim in prepoznavnim vzdušjem v kabini, sijajno Lava rdečo barvo, ter številnimi podrobnostmi, ki ponazarjajo našo avtomobilsko strast in nepremagljivo privlačnost. In se zapelje naravnost do voznikovega srca.

 

PRIVLAČEN IN SAMOZAVESTEN: NOVI KIA STONIC

Navdahnjen z obliko in funkcionalnostjo Kiinih večjih športnih terencev in ukrojen posebej za Evropejce, novi Kia Stonic prinaša novo športno mladost, nizko težišče in dinamično okretnost v razred kompaktnih križancev. Njegova drzno oblikovana zunanjost s športnim pridihom in ostrimi vodoravnimi linijami ima za cilj biti opažena. Udobna kabina, idealna za uživaške vožnje po mestu in opremljena z najnovejšimi tehnologijami ter izvrstno ergonomijo, nudi presenetljivo veliko prostora za vse potnike. Enostavno napisano: inovativna in prepričljiva kabina, ki naredi vožnjo še bolj zabavno.

 

NEPREMAGLJIVI GRAN TURISMO: NOVI KIA STINGER

Kia Stinger, utelešenje pristnega gran turisma in dobitnik nagrade EyesOn Design Award 2017, združuje impresivno moč z elegantnim slogom in visokotehnološkimi pripomočki. Na voljo so trije turbo motorji, ki so zagotovilo za dinamično, odzivno in uživaško vožnjo. V kabini prednjačijo pametna povezljivost, superiorno udobje in infotainment. Za več intuitivne izkušnje in več udobja v vsakem trenutku. Tudi na najdaljših potovanjih.

 

OSTANITE V STIKU Z NAMI IN IZVEDELI BOSTE ŠE VEČ VZNEMIRLJIVIH PODROBNOSTI