Kia. Prva v kakovosti.

Kia je prva nepremijska znamka v zadnjih 27 letih, ki je zmagala v raziskavi J. D. Power o celostni kakovosti vozil. Izjemna nagrada dokazuje, da Kia zares prinaša največ avta za vaš denar. Zmagovalna kakovost je tudi razlog, zakaj lahko naša znamka ponudi 7-letno tovarniško garancijo, najdaljšo v Evropi. Z neverjetnim financiranjem odpeljite svojo Kio in doživite resnično brezskrbnost.

Novi Kia Sportage - akcijska ponudba

Novi Sportage.
Prvi v svojem razredu.

„Kia Sportage se je iz športnega terenca nižjega razreda prelevil v tehnično dovršen in izpiljen zmagovalni avtomobil.”
Auto Bild, 23. 3. 2016, Nemčija

od 18.990 EUR
ali 169 EUR/mesec, 0 % EOM

TESTNA VOŽNJA NAROČITE KATALOG
Novi Kia cee'd - akcijska ponudba

Novi cee'd. Izjemen v maratonskem testu.

„Cee'd je več kot 100.000 kilometrov prevozil skoraj brez napake. Z mešanico vzdržljivosti in 7-letnega jamstva Kia zagotavlja paket brezskrbnosti.“, Auto Bild, januar 2016, Hrvaška

od 10.990 EUR
ali 99 EUR/mesec, 0 % EOM

TESTNA VOŽNJA NAROČITE KATALOG
Novi Kia Rio - akcijska ponudba

Novi Rio

od 9.990 EUR
ali 89 EUR/mesec, 0 % EOM

TESTNA VOŽNJA NAROČITE KATALOG

Omejena količina vozil


po posebno ugodnih pogojih do 30. 4. ali do odprodaje zalog!

Kia Niro

Niro vaš od 25.990 EUR

Predstavljamo novi hibridni križanec Kia Niro. S tem avtom boste doživeli najboljše iz sveta modernih križancev: kompaktno zunanjost, prostorno in prefinjeno notranjost - vse popolnoma usklajeno z najboljšimi lastnostmi pravega hibrida z zelo učinkovitim, toda varčnim motorjem z nizkimi emisijami.

TESTNA VOŽNJA NAROČITE KATALOG
Kia Soul EV

Soul EV vaš od 31.900 EUR

Kia Soul EV - 100% cool, 100% elektrika, 0% emisij, 7 let garancije! Novi Soul EV nudi atraktivno obliko, najsodobnejšo tehnologijo in je edino električno vozilo z revolucionarno 7-letno garancijo. To bo avto za tiste, ki poslušajo glavo in srce, saj Soul EV uteleša našo zavezo, da evropskim kupcem nudimo stilsko, okolju prijazno vozilo z najdaljšo evropsko garancijo.

NAROČITE KATALOG

Kio sem že imel in z njo sem bil zelo zadovoljen. Po manjši prometni nesreči sem se odločil za nakup novega avtomobila. Ogledal sem si celotno modelno paleto in najbolj me je prepričal Kia cee'd. Odločitev je bila hitra in lahka – poleg super avta me je prepričala vaša akcija z brezobrestnim financiranjem.

- Boštjan Račič

Prejšnji avtomobil je bil že precej v letih. Nato sem opazil novega Sportaga. Čeprav sem Kio vozil prvič, je bila to ljubezen na prvi pogled. Jeziček na tehtnici je dokončno nagnila aktualna akcija z brezobrestnim financiranjem.

- Marjan Nagode

Kia. Prva v kakovosti.

Kdor želi proizvajati vrhunsko kakovost, mora biti skoraj obseden z njo. Jo opazovati, predvidevati, nadzorovati, sanjati, občudovati, zasledovati.

SPOZNAJ KIA KAKOVOST