Kia. Prva v kakovosti.

Kia je prva nepremijska znamka v zadnjih 27 letih, ki je zmagala v raziskavi J. D. Power o celostni kakovosti vozil. Izjemna nagrada dokazuje, da Kia zares prinaša največ avta za vaš denar. Zmagovalna kakovost je tudi razlog, zakaj lahko naša znamka ponudi 7-letno tovarniško garancijo, najdaljšo v Evropi. Z neverjetnim financiranjem odpeljite svojo Kio in doživite resnično brezskrbnost.

Novi Kia Sportage - akcijska ponudba

Novi Sportage.
Prvi v svojem razredu.

„Kia Sportage se je iz športnega terenca nižjega razreda prelevil v tehnično dovršen in izpiljen zmagovalni avtomobil.”
Auto Bild, 23. 3. 2016, Nemčija

od 18.990 EUR
ali 169 EUR/mesec, 0 % EOM

TESTNA VOŽNJA NAROČITE KATALOG
Novi Kia cee'd - akcijska ponudba

Novi cee'd. Izjemen v maratonskem testu.

„Cee'd je več kot 100.000 kilometrov prevozil skoraj brez napake. Z mešanico vzdržljivosti in 7-letnega jamstva Kia zagotavlja paket brezskrbnosti.“, Auto Bild, januar 2016, Hrvaška

od 10.990 EUR
ali 99 EUR/mesec, 0 % EOM

TESTNA VOŽNJA NAROČITE KATALOG
Kia Niro

Niro vaš od 25.990 EUR

Novi hibridni Kia Niro na naravo pazi z nizkimi emisijami, porabo in okoljskim odtisom. Prinaša napreden hibridni pogon, prostorno in tiho notranjost, brezhibno varnost, aktivne varnostne tehnologije, popolno udobje za družine in 7-letno tovarniško garancijo.

TESTNA VOŽNJA NAROČITE KATALOG
Kia Soul EV

Soul EV vaš od 22.400 EUR

Električni Kia Soul, ki se odlikuje z učinkovitim dosegom in asistenčnimi tehnologijami Drive Wise, je edino električno vozilo na svetu s 7-letno tovarniško garancijo. Svoj primat dokazuje z zmago v študiji kakovosti J.D. Power 2016 ter oblikovalskima nagradama Red Dot Design in IDEA.

NAROČITE KATALOG
Kia Optima PHEV

Optima plug-in hybrid vaša od 32.490 EUR

Optima PHEV je Kiin prvi priključni hibrid. Na elektriko prevozi 54 km pri hitrosti 120 km/h, kar ga uvršča med vodilne v razredu. Prepriča tudi z atraktivno obliko, izjemno vozno izkušnjo, nizkimi stroški vzdrževanja in inovativno umeščeno baterijo, ki zagotavlja 370 l prtljažne prostornine.

NAROČITE KATALOG

Kio sem že imel in z njo sem bil zelo zadovoljen. Po manjši prometni nesreči sem se odločil za nakup novega avtomobila. Ogledal sem si celotno modelno paleto in najbolj me je prepričal Kia cee'd. Odločitev je bila hitra in lahka – poleg super avta me je prepričala vaša akcija z brezobrestnim financiranjem.

- Boštjan Račič

Prejšnji avtomobil je bil že precej v letih. Nato sem opazil novega Sportaga. Čeprav sem Kio vozil prvič, je bila to ljubezen na prvi pogled. Jeziček na tehtnici je dokončno nagnila aktualna akcija z brezobrestnim financiranjem.

- Marjan Nagode

Kia. Prva v kakovosti.

Kdor želi proizvajati vrhunsko kakovost, mora biti skoraj obseden z njo. Jo opazovati, predvidevati, nadzorovati, sanjati, občudovati, zasledovati.

SPOZNAJ KIA KAKOVOST